foto

Ester Kočičková

  • nar. 13.1.1968 (48 let)
    Klatovy, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ester Kočičková se narodila 13. ledna roku 1968 v Klatovech. Vlastním jménem se jmenuje Renata Pařezová - Divišová. Svůj psedonym začala používat, když nastoupila jako moderátorka do Rádia Limonádový Joe a pravidelně vystupovala i na rozhlasové stanici Radiožurnál. Moderovala několik pořadů pro Českou televizi, jako ŽENSKÝ HLAS, DVOJHLAS či PAVLAČ ESTER KOČIČKOVÉ.

Ester se stala velmi vyhledávanou moderátorkou a konferenciérkou rozličných společenských událostí, od vernisáží, přes charitu, sňatky homosexuálů, tiskové konference až po firemní rauty nadnárodních korporací a to především díky svým skvělým improvizačním schopnostem.

Ester vystupuje také jako šansoniérka, kdy zpívá vlastní texty s hudebním doprovodem skladatele Lubomíra Nohavici. Její další pseudoego je třináctiletá folková písničkářka Adélka Králíková, dívka s těžkým dětstvím, která má otce zedníka a notorického alkoholika, matku Irenu jenž je učitelkou strojopisu a čile praktikující jehovistkou a její bratr Milan trpí mentálním postižením. To vše však dokáže přetavit do oblasti mimoškolních zájmů, zejména pak do hry na kytaru a skládání vlastních písní.

Lukáš "Ruuzha" Růžička

Herecká filmografie

2016 Láska za milion
Řachanda
2014 Vinaři (TV seriál)
2012 Tady hlídám já
2011 Czech Made Man
Muži v naději
4teens (TV seriál)
2010 Osudové peníze (TV film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kuličky
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Klidná rána (studentský film)

Dokumentární

2012 Diagnóza Brodský (TV film)
2006 13. komnata Tomáše Hanáka (TV film)

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)
2013 Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Silvestr 2011 (TV pořad)
2009 Český lev 2008 (TV pořad)
Mikrofon Andreje Halady (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Q (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Český lev 2006 (TV pořad)
Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Dvojhlas (TV pořad)
Síto (TV pořad)
2002 Ženský hlas (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace