Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Vzít nejlepší účinkující z pořadu Na stojáka a natočit celovečerní film/dokument o tom jak to vypadá na jejich společném turné byla sázka na jistotu.Na jistotu že se divák bude dobře bavit.O tom že tato parta komiků a jedné komičky opravdu válí svědčí nejenom mnohá shlédnutí videí z jejich vystoupení na internetu,ale také plné sály okresních měst včetně vyprodané pražské Lucerny,které během svojí cesty navštívili.Líbí se mi že kromě útržků jednotlivých vystoupení,film nabízí také nahlédnutí do zákulisí.Diváci co mají rádi stand-up,jistě ocení že se můžou seznámit s tím,jak taková road show vlastně vzniká.Ve filmu je mnoho vtipných hlášek a scének,jedna z nich kde Lukáš Pavlásek popisuje a názorně předvádí jak tráví večery a noci v hotelovém pokoji po vystoupeních se stane jistě kultovní.Ve filmu několikrát padne zmínka o tom že Ruda z Ostravy končí.Fanoušci však nemusí smutnit,protože jak řekl sám jeden z fanoušků,Ruda tu s námi zůstane stále,alespoň díky internetu.Podle mého názoru Michal Kavalčík není jenom Ruda z Ostravy,ale je také znamenitý textař písniček a improvizátor,což mnohokrát dokázal v pořadu Vtip za stovku.Chtěl bych pochválit tvůrce že do filmu plného humoru vložili také scénu která jasně ukazuje že dělal v naší zemi legraci není vždycky sranda,protože téměř vždy se najde někdo,kdo se rád obuje do vás nebo vašeho díla.Pokud máte rádi žánr stand-up comedy,chcete alespoň na chvilku zapomenout na každodenní starosti a ještě k tomu se zasmát,nenechte si tenhle film rozhodně ujít. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek působí jako reklama na šestici komiků a jednu nepohlednou majitelku vaginy. Celou šestici komiků mám rád. O paní jsem se doslechl poprvé a zcela určitě i naposledy. Jejich jednotlivé show nikterak nevyhledávám, ale dovedou mě pobavit, když na ně náhodou narazím. K jejich zaměstnání chovám obrovský respekt, protože si moc dobře uvědomuji jak je složité rozesmívat plné sály diváků. Který humor vám sedne nejvíce je zřejmě otázka osobní preference. Z jednotlivých krátkých ukázek vystoupení i zákulisního děje, mě rozhodně nejvíce bavili pánové Lukáš Pavlásek a Ríša Nedvěd. V závěsu za nimi poté Tomáš Matonoha. Knor mě příliš nebaví, ale oceňuji u něj kreativitu a nekonečný příval nových a nových nápadů. V případě Kavalčíka mám pocit, že už nemá absolutně co nabídnout a dost mě to mrzí. Míval jsem jej celkem rád. Dnes působí už pouze maximálně trapně. Nechce se mi věřit, že by byla jejich cesta natolik nudná, že se do 95 minut vlezla taková neskutečná porce trapných píčovin. Značná část stopáže byla neskutečně trapná. Nicméně našlo se i několik momentů, které mi vydatně rozpohybovaly bránici, proto hodnotím veskrze pozitivně. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Rozpoznat hranici mezi realitou a fikcí je v případě tohoto filmu pod mou rozlišovací schopnost, protože rozdíly se stírají, divák (já) postupně ztrácí přehled, co je hrané a co je myšleno vážně, ale je to vlastně úplně jedno. Film drží pohromadě, ať již v rovině dokumentární či hrané a lehkost, která z něj čiší je pohlcující, smích, který mě za celou dobu neopustil, osvobozující. Komici s.r.o The Tour obsahují spoustu (místy možná lehce nekorektního) humoru, který není pro každého, ovšem v rámci žánru je bezchybný. Bez dalších průtahů dávám 5 hvězd, protože tenhle film a všichni, kdo se na něm podíleli, si to zaslouží! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pominu-li první one man show s Donutilem, který se na nich prakticky udělal, pak prvním průbojovým stand-up pořadem byl pořad Na stojáka. Když se objevil, bylo to jako zjevení. Kenečně protipól nekonečných repríz televarieté a kouzelníků u nichž některé geniální notoricky známé scénky nahlodali moli a zub času. Kdo měl HBO měl přístup jako první, nešel li rovnou do ringu... Až za hodně dlouhou dobu našly TV stanice odvahu tuto zábavu pouštět po desáté večer. Někteří účinkující zapadli, jiní začali být hvězdami pořadu a následně i showbyznysu. Ti nejlepší začali posléze pronikat i do ostatních TV pořadů, stali se z nich moderátoři a herci v reklamách. Klasickým příkladem je Lukáš Pavlásek, který dokonce vydal tuším knihu i křížovky s podobiznou svého zjevu a jeden čas jsem se skutečně bál otevřít konzervu, zda tam také nebude... Nu a jak to v kapitalismu chodí, zprvu velká poptávka začala pomalu opadat, trh se nasytil až přesytil a tak se zřejmě parta zde zůčastněných rozhodla v maringotce jak dávní komedianti harcovat se ode vsi ke vsi a modlit zda tu naplní hospodu, tu něco většího. Proč ne. Až jsem se divil co sálů zaplnili. Jen mne zaujal ten humor... Buď si do filmu vybrali jeho fekálnější část a jde jen o čísi chybu i když i to o skupince levos vypovídá a nebo s tímto jeli na tour... Člověk by si řekl..jasně. Lid venkovský je prostčí, má rád jednoduchý humor a vhodně použité slůvko ,,prdel'' svojí razancí chasu pobaví, ale kdepak. Ostrava, Liberec, Hradec Králové... to nejsou žádné Horní Dolní Lhoty... A tak se tomu dost podivuji a nezbývá než kontatovat lecos ze čtených kritik ve filmu. Aby bylo jasno. Já humor miluji. Mám rád i ten sprostější (asi jako každý), nejsem žádná slečinka, ale je nutno vědět kdy jej použít. Tady to bylo vážně přes čáru a hodně do trapna. Jediný normální a kultivovaný mi tu přišel Nedvěd. Občas jsem měl dokonce pocit z jeho vyhýbavých pohledů mimo kameru, že mu celá ta šaškárna není po chuti. Bohužel. Celý film je naprosto zbytečný a vidět jej je ztráta času. Jít na to do kina, tak se asi tvrdě domáhám vrácení vstupného. Film může sloužit maximálně tak jako homevideo a památka aktérům harcujícím se po Čechách na ,,ty jejich kousky''. Z komediálních výstupů uvidíte asi dva a to už je ale lepší najít si nějaký díl Na stojáka na ytb. PS. Kočičková je opravdu ,,uschlý akát''. Hvězda za Nedvěda. * ()

wader odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ty pyczo, píšu to při dvacáté minutě filmu, a bojím se moc bojím koukat se dál, ale v tom tkví ta pravá statečnost - vydržet nevydržitelné a vidět nevídané.... Tak jsem na minutě 33 a napadá mě, že je to podobné takovým těm českým porno videím alá Výměna manželek a další "amatérská tvorba", kde probíhají ony klasické bolestivé dialogy. Akorát v Komici s.r.o. The Nuda se teda moc neprcá. Teda  aspoň zatím. Počkám, co přinesou příští minuty.....  Minuta 36 a s ní Rudovo chlupaté břicho plné zábavy. Je mi trapno.... Minuta 43 - komici se vrací autem ze štace, a milý principál čte smyšlený mail od diváků svým zaměstnancům, kteří vypadají jakoby jim principál slíbil piko, na který je naučil... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama