Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Epizoda začíná vysvětlením vzniku hrůzostrašného domu v roce 1792. Dal ho postavit excentrický sběratel umění Edward Phillipe Mott, který se stranil lidí a proto si pro dům našel odlehlé místo. Stavbu provázely četné nehody a záhadné události, Mott ale nedbal a oddával se milostným hrátkám s jedním ze svých sluhů Guinessem. Když se jednou po dvoudenní nepřítomnosti vrátil, našel své obrazy a sochy poničené. V domnění, že to udělal někdo ze služebnictva, zavřel všechny do sklepa před domem. Následující noc ale přijdou k domu duchové a Řeznice připraví Mottovi strašlivou smrt: je napíchnut na kůl a pak vhozen do ohně. Guinessovi se podaří utéct, ale později je zadržen a obviněn z vraždy svého pána. Teprve když rod Mottů vymře, jsou ve sklepě odhaleny kostry mrtvého služebnictva … Zoufalý Matt, zavřený v domě se Shelby a Florou, chystá pokus o útěk, ale duchové jejich auta zapálí, zatímco dívenku v domě napadne jakási zrůda. Náhle se objevuje duch Motta, který je dlouhým tunelem, který nechal kdysi pro případ nebezpečí vyhloubit, vyvede z domu daleko do lesa … (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez některých zážitků bych se v šesté epizodě rozhodně obešel. Tiše jsem doufal, že tvůrci zapomenou na zřejmě již povinnou homosexuální romanci a opět proběhlo nadměrné množství dokumentárních vsuvek. Kladně hodnotím pěknou vzpomínku na Annie Wilkes, přestože v seriálu hraje Kathy Bates, střihla si její roli úspěšně Máma Polk. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Týmto dielom mala 6. séria skončiť. Ale neskončila, prišla časť 6 a s ňou peklo. Piata časť dôstojne uzatvára "prvú" líniu šiestej série a konečne do hry vnáša obľúbeného maskota seriálu Evana Petersa. Ak by 6. séria mala len týchto 5 dielov, bol by som spokojný a napriek neodpovedaniu na niektoré otázky (čo tam preboha stále stvárajú policajti a kto zabil bývalého manžela Lee?) 70 - 80%. Bez problémov. ()

Reklama

lusa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, takto som ochotná zabudnúť na minulú epizódu. Viac akcie, trošku temna, zľahka gay porna, vyšinutá, mlsná Frances Conroy a hlavne Evan Peters je späť! Na škodu je patetické vykecávanie do kamery v štýle ešte nechcem umrieť lebo chcem zažiť toto, tamto a hento tiež.. A s tým súvisiaca predvídateľnosť. Je samozrejme viac než jasné, že to nejak dopadne, takže napätie ma ani len nepošteklí, nie ešte aby ma zo stoličky dvihlo. 4* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historička Doris Kearns Goodwinová rozpráva o histórii domu. Jeden z prvých majiteľov domu Edwarde Philippe Mott je, ako inak homosexuál a má vzťah ako inak s čiernym sluhom. Duchovia však začnú prejavovať svoju silu a Edwarda obetujú. V súčasnosti sa Mattovi, Shelby a Flore podarí práve vďaka Edwardovi utiecť z domu obliehaného Mäsiarkou, avšak padnú do rúk rodine Pookových, ktorá v danej oblasti žije už 200 rokov v ieri, pretože počas noci krvavého mesiaca pomáha Mäsiarke. Pookovci privezú po niekoľkých incidentoch Mattovu rodinu do domu, aby boli obetovaný. Mäsiarkin syn sa však vzoprie mame a vďaka Lee, ktorá dorazí k domu v poslednej chvíli rodinka spoločne utečie. Zatiaľ solídny príbeh, Pookovci pripomenuli viacero legendárnych hororov a celé to malo spád. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ani mně samotného nebaví se po několikáté opakovat ale i pátý díl šesté řady se povedl. Podle mně šlo o zatím nejmrazivější díl. V samotném díle se toho stane tolik, že má divák pocit, jestli scénárista není tak šílený,že do sebe všechno tak skvěle zapadá. A také konečně došlo na to co je na seriálu tak skvěle- Propojování jedné série s druhou. A stále to dává smysl. A konec, který rozhodně není klasický happy end zamrzí. Když říkám happy end myslím tím, že tato série skončila?! Ne kdepak, první půlka teprve skončila a ta druhá už se blíží. A hlavně v příštím díle má přijít ten očekávaný zvrat. Tak ať to překvapí co nejvíce! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama