Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Něco se i točilo v Praze a Na Slovensku v Bratislavě se to ještě pamatují. 

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

nerzumiem takemu nizkemu hodnoteniu csfd 19% ?? mna to dokazalo zaujat min. na 4*

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Videla som tento klenot celý. Bolo to utrpenie. Ale bola som strašne zvedavá na ten rýchlik Bratislava - Mníchov. Škoda, že šiel len raz a JCVD ho rozsekal na sračky.

xavierr13

xavierr13 (hodnocení, recenze)

JCVD filmy som nikdy nemusel,su fakt odlisnen od inych.Van Damme neviem kde mal oci ked bral tu rolu nepasuje mu to ten scenar je hrozny.Nechapem ako sa dokazal niekto pozerat na ten film az do konca,mne stacilo len malo tie zabery su velmi spomalene a hlavne tie kulisy ze Bratislava hrozny pohlad,ale moje hodnotenie ci sa niekomu paci alebo nie odpad!!!

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Já filmy s Van Dammem miluju protože u nich člověk nemusí přemýšlet.Když se kouknu na začátek je to to samý jako na konci, ale tenhle film má fakt skvělý efekty nejepší bylo to ježdění na střeše vlaku.Trochu mi to připomnělo film ze Seagalem Přepadení ve vlaku temné území.ale to s tím virem byla úplná pitomost, určitě by epidemii nezabránili.

Kečo

Kečo (hodnocení, recenze)

ta 3 tia hviezdicka za to ze van dammov syn prezil, inak sa mi strasne nepacila praca s kamerou !

sliver

sliver (hodnocení, recenze)

Dal som sice odpad, ale moc som uvazoval ze ci tomuto "filmu" nedam jednu hviezdicku za ten zdvojeny zaber aky mam aj na videokazete so svojej stuzkovej... ten ma vazne pobavil:)))

Reklama

Reklama