Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nejde vůbec do hlavy proč se tento film objevil v žebříčku hvězdné pěchoty" filmů.Já jsem to naštěstí nevěděl, protože kdyby jo, tak se na to radši ani nedívám, ale film se mi moc líbil a dokazuje, a je to další příklad že i tyto filmy můžou stát za shlédnutí. Alespoň pro milovníky akčních filmů a především jejich největších hrdinů, jako je právě Van Damme, Sly, Arnold, Seagal, Lundgren a mnoho dalších.90% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JÁ VYSTUPUJU!" Nastupte si do našeho expresu, vážení a nebuďte překvapení, když to bude po cestě trochu drncat nebo nepůjde otevřít posprejované okýnko. Nepíše se totiž polovina 70. let (PŘEJEZD KASSANDRA), ani polovina 80. let (mistrovský SPLAŠENÝ VLAK) a dokonce ani polovina 90. let (PŘEPADENÍ 2: TEMNÉ ÚZEMÍ) a časy kvalitního áčkového povoženíčka jsou dávno tytam. Filmové cestování vlakem se už před nějakým časem přesunulo na videokolej a do televize a kazajku průvodčího navlékají stále béčkovější jména. Nejdál kam má paměť vysloužilého ajznboňáka sahá, funí Brosnanova rozcvička na bondovky VLAK SMRTI (1993), dále tu máme Rodenovu brigádičku v Simandlově bramborárně CRACKER JACK 2 (1996), pak je tu vykrádačka Con Airu UPRCHLÍCI (1998) s vyšeptalým Royem Scheiderem, rok 1999 kdy společně vyjely do světa ATOMOVÝ VLAK se zapomenutým fešákem Robem Lowem a kanadský NEBEZPEČNÝ VLAK s odulým televizním dříčem Robertem Urichem, v roce 2001 se svezla další obskurní vykopávka Richard Grieco opravdu obludným ORIENT EXPRESSem a rok nato i odepsaný van Damme v TERORu VE VLAKU. Ten je ubohou splácaninou PŘEJEZDU KASSANDRA a PŘEPADENÍ 2 s mizernými souboji a okatě použitými miniaturami. Tedy žádné Orient expresy, nýbrž prachsprosté dobytčáky s řinčícími řetězy na stěnách a ztvrdlými kravskými koláči v rozích, ve kterých se cestuje pouze na vlastní nebezpečí. Nezbývá než se s jedním českým vlakovým snímkem zeptat Proč? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem chybu, že bezprostředně po návratu z Avataru v kině jsem si v TV pustil tuhle zhovadilost. Jako by jste si nejdřív dali hovězí svíčkovou s omáčkou Bearnaise, dušenými houbami a sezónní zeleninou a poté vám naservírovali nafouklou, tři dny v louži marinovanou krysu s přelivem z kuchařova nazelenalého nosního hlenu. Tímto žádám Jirku Pomejeho, aby přestal demonstrativně korzovat s kufrem mezi pražskými bezdomovci a vrátil se k branži. I nadále totiž budeme potřebovat jeho oplodňující hlas k nadabování dalších skvělých postav ztělesněných belgickým kopáčem za druhým zenitem.. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

..tak tohle snad nikdo nemyslel vážně!!!...přiznám se, že jsem viděl pouze závěr....vláčky jako z umělé hmoty ( proč jako??, vždyť byly z umělé hmoty ) se proháněly, do toho nám střihli Van Damma, a já myslel, že kombinace klasické animace se živými herci se zrodila...... :)!!..a dál si nic nepamatuju, protože jsem omdlel!!!...jasný odpad!!! ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No, znám i horší filmy s Jean-Claudem. Tenhle film sice není bůhví jaký, ale taková sáhodlouhá odpadovost jakou si zde vysloužil, mě trochu překvapila. Já si nemůžu pomoct, ale mě film bavil a dodíval jsem se bez větších problémů až do konce. Teror ve vlaku je sice béčko jak hrom, ale pár vydařených akcí bychom našli. Nehledě na to, že JCVD ve svém věku toho zvládal ještě docela dost. Na opakovanou projekci tenhle snímek rozhodně není, ale na jeden akční zážitek v pohodě koukatelný. 45% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)
  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)

Reklama

Reklama