Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý rok se ujme vlády nad tímto světem. Její polibky jsou ale příliš ledové a zmrazí každou vášeň. Na tomto světě ale stále panuje více lásky než nenávisti. Káj se ocitne v zajetí ledu a Gerda se ho vydá hledat. Láska v jejím srdci by dokázala rozehřát každého. Neví, co je strach, protože v jejím srdci hoří plamen odhodlání. A na tento plamen Ledová královna hned tak nezapomene. Dvoudílná minisérie je moderní adaptací klasické pohádky Hanse Christiana Andersena. (Filmbox)

(více)

Recenze (65)

ainny 

všechny recenze uživatele

Sliby se maj plnit o Vánocích a já slíbila, že se o Adventu na tuhle pohádku podívám. Vydržela jsem oba dva díly, ale... Andersena jsem hledala marně a kdyby to sám mistr pohádkář mohl vidět, tak by si říkal jména sedí, ale ten děj. Ten děj... Napsal jsem to, nenapsal jsem to... I když nadávám, tak to že je to volná adaptace bych ještě přežila. Ale co se mi vůbec nelíbilo byly herecké výkony. Většině postav jsem jejich role prostě nevěřila. Přišlo mi to jako kdybych šla na venkovské představení amatérského divadla. Tam bych to ale rozdýchala, u filmu ani omylem, ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Další zrůdný rádoby pohádkový počin který než pohádkově působí hlavně ze úvodní scény, kde kamera "zajede" sněhové královně přímo do oka, spíše hororově než pohádkově. Dále nablblý scénář a neodmyslitelná kýčovitost. Nechápu že se do něčeho takového nechala taková kapacita jako Bridget Fonda vůbec obsadit. jedna hvězdička za fajn méďu který ale tohle fiasko nezachrání... ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ohromne dlhy film od Hallmarku, kde sa to pomaly vlecie ako sopel z nosa:) Na moj vkus to bolo az prilis presladene, ale ved co sa aj da cakat od Hallmarku. Potulne putovanie mladej dievciny po krajine jari, leta a jesene bolo detske a dost nezazivne. Najlepsi bol ten medved v sneznej krajine, ktoreho Kay ucil korculovat. To uz bolo fakt uletene:) Co sa tyka efektov nebolo to nic moc a najlepsia vsuvka z celeho filmu bola ta spomienka od medveda, ked vysvetloval tu zahadu okolo zrkadla. Ten demon nevyzeral spatne, ako aj ten pribeh okolo neho. A co sa tyka samotnej kralovnej bola skor trapna a jej ovladanie utociacich cenculov boli nudne, ako aj jej nadradenost nad kazdym. Ani jej ladove muzeum mladikov uvaznenych v ladovych objatiach nedodali vo mne, ze by som ju mal respektovat. Velmi dlha stopaz tomuto filmu skor ublizila, akoby mu mala pomoct v rozvazovani deja ku konecnemu finale, ktore tiez nebolo napinave, ale skor spackane a urobene dost narychlo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Azda jedno z najkrajších zosobnení Andersenovej rozprávky o snehovej kráľovnej. Iste, má to svoje neduhy - možno vytknúť televízny feeling, príliš príliš zbytočne dlhú stopáž a taktiež nedotiahnuté scény a dialógy. Ale tú atmosféru to malo takú pravú rozprávkovú v pozadí s kvalitnou hudbou. Ideálny snímok na predvianočný večer, kedy sa človek proste chce len zasnívať. Za mňa určite nadpriemerné. 65 % ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Krásna rozprávka o sile lásky. O sile dobra a zla. O chamtivosti. A o sile rodiny. O žena, čo prekonala všetky nástrahy. O mužovi čo bojoval sám zo sebou. O otcovi ktorý stratil chuť do života. Ale hlavne o sile prírody a ukážke, že dôležitá je rovnováha, ktorá ak bude narušená tak to nemdopadne dobre. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama