Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film, který vypráví pravdivý příběh Molly Bloom, profesionální lyžařky, která se dílem osudu stala provozovatelkou tajných heren pro smetánku nejen z řad hollywoodských hereckých es, rockových hvězd a nejlepších pokerových hráčů, ale i vysoko postavených byznysmenů a prominentů mafie. (Vertical Entertainment)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (393)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tri a pol. Je to samozrejme dobre zahrané a ultrazábavné, len som nejak nepochopil, o čom ten film bol. Alebo lepšie, nechcem si pripustiť, aby to bolo tak banálne, ako naznačuje posledný záber. Chastainová hrá svoju rutinu (nutno povedať, že u nej má to slovo trochu iný význam ako vo všeobecnosti), Sorkin to vie aj omnoho lepšie. Ps: Film obsahuje jednu z najbolestivejších pokrových prehier, čo som videl. Trochu mi to v tej scéne pripomenulo Prípad Mahowny. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neporušujte zákon, když porušujete zákon." Mezi pokerovou a právnickou terminologií jsem ztracen, ale jenom trochu. Spíš rozumím spojení termínů sportovec a fair play, ale takhle se o hromady dolarů nehraje. To chce ostrý lokty a jejich majitele já nemám rád. Sorry Molly, ale zapomeň na mě, radši půjdu s tvým právníkem Jaffeym na drink. To byl sympaťák. Stejně mě nejvíc bavily ty rozbory pokerových partií, přestože stále nevím, kde jsou v tomto sportu branky, body nebo alespoň sekundy. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR NAME COMES UP 19 TIMES. WE NEED MOLLY... GET MOLLY... BRING MOLLY..." ------------- Scenáristický titán Sorkin si napísal a rovno aj zrežíroval vlastný film, dokonca po prvý krát. Do čela tohto príbehu postavil herečku, ktorá náturu takýchto príbehov hrá už posledných pár rokov. Lepšia voľba by to hádam ani nemohla byť. Kvalita dialógov je nepochybne vysoká a taktiež aj ich kadencia. Slová sa sypú a sypú a končia až po viac než dvoch hodinách. Dramatické to bolo zriedkakedy, no pozornosť väčšiny sledovateľov bola udržiavaná pravidelne v podobe skvostných šiat a doteraz zatiaľ najlepšie vyzerajúcej Jess. Pre tých, ktorých takéto plytké vizuality nezaujímajú, tu bol Sorkinov dialógový orchester. Záver mohol byť trochu doplnený o post-udalosti, bolo by fajn vedieť, čo pokrová kráľovná práve teraz vyvádza. Tak či onak, parádny režisérsky debut. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Stejně jako se ze mě při sledování filmu z doby normalizace nestává zapálený komunista, ani při sledování "hrdinů" z podsvětí se nestávám protřelým kriminálníkem, takže můžu s klidem prohlásit, že se mi pokerově- prací stočtyřicetiminutovka s Molly hodně líbila. Stopáž vypadala vražedně, jenže na rozdíl od jiných podobně dlouhých záležitostí jsem se neměl kdy nudit, děj byl zajímavý od začátku až do konce a pětka tak byla jasnou volbou (i bez Jihlavanky). Určitě bych tento film nedoporučil nadšeným oslavovatelům propuštění J. K., protože by se po jeho shlédnutí mohli přidat k Amnesty International, aby se pak pokusili spasit všechny "nevinně" odsouzené na celém světě. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělý Sorkinův kousek s Jessicou Chastain v hlavní roli. Tak jako se nezajímám o poker, tak tohle mě vážně bavilo. Je celkem šílené sledovat, jak tyto nelegální hry probíhaly, kdo se jich účastnil a jaké částky byli hráči ochotní prohrát. Bylo tedy jen otázkou času, než to praskne a někdo si to odskáče. Sledujeme tady dvě roviny, jedna nám postupně vypráví Mollyin příběh a druhá ukazuje její právní tahanice po zatčení. Přesto, že neměla moc na výběr zariskovala, a to se jí vyplatilo, protože si zachovala své jméno a čest. Určitě to člověka odradí se něčeho podobného účastnit. A Jessica je tu úžasná jako vždy a neskutečně jí to sekne. :) "Cítíte se vinná?" ()

Galerie (90)

Zajímavosti (13)

  • Pro dosažení maximální věrohodnosti hráli pokerové hráče skuteční profesionálové. (Mirokukii)
  • Podľa slov Molly Bloom je najvyššia čiastka peňazí, akú kedy videla prehrať za jednu noc, 100 miliónov dolárov. Tiež tvrdí, že dlh bol splatený už na druhý deň. (Astonko)
  • Postava Charlieho Jaffeyho (Idris Elba) je fiktívna. Charakter postavy je zložený z viacerých právnikov, ktorých si Molly (Jessica Chastain) na svoju obhajobu najala. (De Large)

Související novinky

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

Aaron Sorkin a S. B. Cohen spojí síly

27.10.2018

Herec a známý komik Sacha Baron Cohen (Hugo a jeho velký objev) opět jedná o hlavní roli v chystaném politickém dramatu The Trial of the Chicago 7. Snímek, ke kterému napsal scénář Aaron Sorkin (Pár… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama