Reklama

Reklama

Tichá msta

  • USA Acts of Vengeance (více)
Trailer

Bohatý právník žije spokojeným životem, naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Badderas vymyslel ďábelský plán, rozhodl se, že neřekne ani slovo, dokud nevypátrá vrahy své rodiny. Ono se totiž po někom bezvadně pátrá, když jenom zuřivě koulíte očima, místo toho, abyste kladli sofistikované otázky, jaké například kladou někteří policisté padouchům hrubého zrna. To Banderas to rovnou se svou statnou figurou discobola seřeže na jednu hromadu, protože místo zbytečného mluvení (mluvení ze spaní se nepočítá) si po večerech na stará kolena pročítá brožovanou literaturu o bojových sportech. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

A zase tu máme nízkorozpočtové akční béčko, postrádající jakýkoliv náznak kvalitního scénáře a propracovaného děje. Akce je zde mizerná, místy až směšná. Dialogy extrémně stupidní. Spád či emoce zde opravdu nehledejte, je to 87 minut intenzivní nudy a nesmyslnosti. Vůbec jsem nepochopil Banderase, o co se tu snažil. Jestli chtěl hrát nevšedního hrdinu, který neustále dostává na frak a působí extrémně nesympaticky, tak proč ne, jeho herecký výkon tomu plně odpovídá. Naprostá tragédie. Absolutní ztráta času a zbytečně vyhozené prachy za natočení takové blbosti. 0/10. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(15%) Ach jo, proč? PROČ? Proč něco takové natočil právě můj oblíbenec Isaac Florentine ? V tomto případě jsem rozhodně nečekal, že to bude akcí nabité. Příběhy o pomstě mám rád, i ty ukecané, tvořeny spousty dialogy, ale toto prostě vůbec nefungovalo. Po akční stránce to nebylo až tak zlé, ale i tak jsem zklamán. Máme tu pár soubojových sekvencí, obyčejnější natočeny, ale furt to mělo patřičnou úroven. Ale už to není to, co to bývalo. Ostatní aspekty filmu – o tom snad radši nebudu mluvit (psát). Hmm a nebo jooo. Tohle mělo být o pomstě? Ahaa, nějak jsem si toho nevšiml. Po tragickém úmrtí Banderasovi rodiny se to vůbec netvářilo jako film o pomstě. Chápu, že Banderas hrál netypického hrdinu, ale i tak. Místy se choval jako vůl. Řval jak kráva u arény a když do ní vstoupil, tak v ruce držel panáka a nechal si nařezat? Je tohle vůbec možné? :D Pak tu máme menší scénu, kdy vidíme, jak se Banderas učí bojovému umění. To pak dává logický rozum, že se umí prát. Jenže ten filozofický doplněk absolutně nefunguje. Banderas si usmyslel, že bude mlčet a jen kýve hlavou. Scénář a děj? To nemá absolutně žádný. Ani finále mě nějak nechytlo. To jak se Banderas dopracoval k pravdě, to mě taky celkem vytočilo – absolutní nesmysl. Je mi líto, ale toto se absolutně nepovedlo, ani ta slabá akce za moc nestojí. Pokud bude Florentine takto pokračovat, tak by bylo lepší, aby se na ty filmy vysral. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už po niekoľkýkrát ten istý motív, ktorý sa dokonale podarilo zobraziť len v Ctihodnom občanovi. Šťastný muž, rodinka a zrazu vražda manželky aj dcéry. Od takto okukaného námetu očakávam nejakú pridanú hodnotu, nielen pomstu, inak to zapadne prachom medzi béčkovými až céčkovými filmami podobného razenia. Hranie sa na nemého ani zakomponovanie filozofie Marca Aurelia to nijako neachránilo. 60-ročný Banderas už pôsobí v bitkárskych scénach skôr ako slon v porceláne. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mi jak to tak bývá, slibovalo něco mezi průserem a příjemným překvapením. Nakonec je z toho naštěstí ta druhá možnost. Oblíbenec Antonio v klasicky béčkovitém příběhu jde cestou od rány osudu, přes trestání sebe sama, zocelení těla a duše až po rozuzlení. Odpověď na otázku kdo, je poměrně překvapivá. A na otázku proč, vzhledem k ranku kam film spadá, víc než dobrá. Bandymu role v pohodě sedla a klidně si ho dám v podobném obsazení znovu. Potěšili mě souboje, které byly dle mého názoru dobře natočené a ty rány prostě bolely.Vzhledem k tomu, že Banderas je prostě srdcovka, musím něco přihodit a tu 4tou hvězdu dát. 70 procent. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku a USA. (Yardak)

Reklama

Reklama