Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Travolta tu sice vypadá jak kdyby měl na palici přilepený tupé, a příběh je originální asi jako české pohádky, ale nakonec mě to i celkem bavilo. Pár hlášek jako například ,,vystřelte, nemyslím to doslova", pár fightu a přestřelek. Příběh zas o pomstě, ale film měl štěstí, že jsem na to měl fakt náladu. Travolto ohol si ty vlasy a nech si zase narůst plnovous. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, kam až se to John Travolta dostal. Od legendárního Pulp Fiction se postupem času dostal až k prachobyčejným nízkorozpočtovým akčním béčkům nevalné úrovně, ve kterých jen zbytečně plýtvá svým talentem, neboť kdyby místo něj obsadili jakéhokoliv "no name" herce, výsledek by byl takřka totožný. Z nezáživného tuctového akčňáku číší každým záběrem neuvěřitelná hloupost, připočteme-li k tomu zoufale tristní dialogy a mizerné herecké výkony, musí být všem hned jasné, že tento snímek se fakt nepovedl. Akčních scén je poskrovnu, popravdě nejsou ani nikterak kvalitně natočené. S velkým sebezapřením se Já, pomsta dá dokoukat, o žádný velký zážitek se však rozhodně nejedná. 1/10. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Napsat a mínit vážně, že J. Travolta je "ošumělý", je hodno návštěvy klinického psychologa a změření IQ. Jelikož v takovém případě, by kapacity jako Anthony Hopkins, Sean Connery, Jack Nicholson, museli být "rozpuštěnými a vypuštěnými". Inu, mládí, budiž mu prominuto... Leč je zde několik záporných a neoddiskutovatelných faktů: 1) Od filmu Tváří v tvář, jsem neviděla snímek s J.T:, který by byl alespoň na Dobrou. 2) Tento...ehm, řekněme filmový počin, je koláží částí vytržených z jiných snímků scénáristy. Ovšem koláží tak nezvedenou, že by se za ni styděl i Pablo Picasso, kdyby opojený přes míru silným vínem, napatlal na plátno další ze svých proslulých kostek Kubismu. 3) Děj je předvídatelný na desítky minut dopředu. A takové pochybení je neodpustitelné při tvorbě knihy, natož filmu, kde je snazší si vyhrát se všemi smysly diváka, než-li čtenáře. 4) Pohlednice ze Sao Paula dceři, a ještě podepsaná tatínkem, už byla jen posledním hřebíčkem do rakve. Takže kam s ním? Ano, Odpadkový koš, prosím! A co s ním? Nedostatečná, a otřískat oběma scénáristům skripta o hlavu a poslat domů.... ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Travolta s vlasy a tím svým obličejem osvíceného vesnického idiota mě tentokrát prostě bavil. Možná ne tak, jak tvůrci zamýšleli, ale jakmile se loktem proboural do zadní stěny šatníku, vytáhl odtamtud čističský kufřík, povolal kámoše a začalo být jasné, že ti zlí jako obvykle naštvali nesprávného chlapíka, užil jsem si přehledně nasnímané akční scény a zároveň trochu žasl, u jakého typu filmů skončil A. Sekula. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

No... Na dnešní poměry to bylo fakt už trochu slabý a místy fakt těžko uvěřitelný... Natočit to před 15-ti lety, asi by to bylo jiné, ale dnes jsou filmy už trošku jinde... Přesto to nebylo úplně debilní... Travolta se sice snaží, ale prostě jsem mu to moc nevěřil a celé to asi zachraňoval Christopher Meloni, který není můj oblíbenec, ale tady to zvládnul... Rovných 50% ;-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)
  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)

Reklama

Reklama