Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle se to dělat nemá. První třetina je nudný pokus dostat z diváka emoci kvůli událostem které donutí ženskou udělat hodně špatné věci. Druhá třetina natahuje divákovu pozornost tím, že motá nitky kolem několika událostí a ukazuje pár zajímavých odplatových akcí. Třetí třetina je už jen zvláštní směsice běhání, chození, skrývání, akce, vysvětlování a střílení šmejdů. Nefunguje to ani po střihové stránce, protože mi hodně vadily ty vteřinové záblesky rozmazané scény a problikávání jakýchsi halucinací z minulosti. Pokud chcete doporučit film o pomstě za mrtvé, doporučuju Nemilosrdná spravedlnost - popřípadě Je těžké ho zabít, a nebo o hodně lepší film Mé druhé já. Tohle je spíše televizní béčko, než film do kina. 3 hvězdy za pár slušných akčních scén. Jsou to ale takové slabší 3. Kdyby na mě Jennifer Garner zamrkala těma smutnýma očkama, dokázala bych jí odpustit cokoliv na světě. Ben Affleck je totální debil, když podvádí něco tak roztomilého. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si toho náhodou , protože to režíroval Morrel. Jasně, ženská z domacnosti vyvraždí celý drogový kartel i s "Escobarem" . Ale je tam nastíněné a vlastně i vysvětlené jak..... Chvíli jsem si říkal jak je možný tohle a tamto a pak že byla pět let někde. Říkám si jo, pojď si užít dobře natočenou akci, dobře hrající Jennifer a nevymýšlej kokotiny. Protože díky za každý takový film, kde si prostě jde jeden z rodičů mstít nějaký děti , nebo psy, nebo je jedno co. Ubývá jich, nebo aspoň těch koukatelných. Tak prásk čtvrtou hvězdu. Protože mě to prostě fakt bavilo. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Smutně nezáživný a naprosto bez nějakého originálního nápadu. Podivně zkratkovitý a místy nelogický hon pomstychtivé maminy bohužel nemá ani zajímavou akční složku, Jennifer mám rád, ale tady nic extra nepředvádí. Tomu jako máme věřit, že nejenom že se z ní záhadně stal zabiják jako blázen, ale navíc lítala pět let nepolapitelně po světě a osvojila si očividně veškerý fígle jak se ukrývat před policií, sehnat si falešný doklady, zbraně všech druhů a prachy na to všechno. Tak to jo no. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Když vidíte film pod taktovkou Pierra Morela a jedná se o REVENGE film, tak každý s láskou zavzpomíná na jedničku Taken a říká si:,, Co kdyby to teď vyšlo?" Jenže ono to nevyšlo. V hlavní roli Jennifer Garner je pomalu jedním z těch mála plusů, co film nabídne. Oceňuji její fyzickou přípravu na film, ve výsledku se to ihned projevilo. Po stránce příběhové filma ale nepřináší nic nového, jen recykluje již tisíckrát omílané scénáře týkající se pomsty zavražděné rodiny. Dobře, buďme féroví.....Zachránila to akce a přestřelky ? Ne, ani to na mě nezapůsobilo nikterak megalomansky. Mohl z toho být ženský John Wick, a vězte, že takhle naštvaně vypadající Garnerová s vymakanou postavou by na tu roli sedla perfektně, ale ve výsledku se to jeví jako takový malý vzdálený zchudlý bratránek Johník Wickíček, který leží někde za skříní a je posetý stoletým prachem. Prostě trapné. Přestřelek moc nebylo, a když se už dostavily, tak velice slaboučké. Pablo Raba v roli vůdce mexického kartelu v některých momentech přehrával. A otevřený, skoro až přihlouplý konec tomu nasadil korunku. Dávám 49 % ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér 96 hodin oživil Jennifer Garner, aby jí dal kvér do ruky a poslal jí na cestu za pomstou za smrt rodiny. Ohrané téma nevadí, Jennifer Garner se celkem snaží, ačkoliv je těžké uvěřit jí akční hrdinku, ale film dost ztrácí na akci, které je velice málo (jinak je celkem kvalitní) a film se hodně zaobírá dramatickou částí, kdy Jennifer vzpomíná na rodinu a zbytečně tím brzdí rozjetý příběh, kterému nepomůže ani do prázdna vyznívající závěr, který místo epického akčního konce, nabídne nudnou bitku. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. srpna 2018 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama