Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Yassinova studia architektury v Paříži se složila celá vesnice. Je chytrý, má talent a jednou na něj budou všichni pyšní. Leží před ním skvělá budoucnost. Přesně do toho dne, kdy rupne u zkoušky a spolu s ní zmizí v nenávratnu i jeho studentské vízum.  Musí se rychle s někým oženit. Mladá krasavice chce ale dost peněz a stará sousedka trvá na manželských povinnostech, obě navíc chtějí zaplatit předem. Zoufalá situace si žádá odpovídající řešení a Yassin si proto vezme... svého nejlepšího kamaráda. Svatba jen tak na oko vypadá jako elegantní řešení na jedno odpoledne. Jenže všechno zamotá přísný úředník odhodlaný za každou cenu dokázat, že jde o podvod. Kluci proto opravdu musí začít žít spolu jako pár. Do toho ovšem přijede velmi tradičně založená maminka, jeden z kámošů má snoubenku, druhý se zamiluje a nebezpečný gauner z předměstí se jim začne dvořit, protože on opravdu je gay. Pro každého z nich mají jiný příběh, a když předvádíte tolik různých životů najednou, začínáte nabalovat katastrofy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (89)

Fr 

všechny recenze uživatele

„ VEZMEŠ SI MĚ, KÁMO?“ … „COŽE?“ … „VEZMEME SE! ZACHRÁNÍŠ MI ŽIVOT!…“ /// Z beznaděje k homo svatbě… Celkem prdel. Dost situací, který si vo to říkaj, ale i takový… nečekaný. Šílenej úředník, nadržená bába… závěr už se ale nese ve stylu vážný rom-kom… prostě (bohužel) jak to tak bejvá… Překvapil všeuměl Boudali. Na Maročana slušnej smysl pro humor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často s kámošem skandujeme: „Homo! Homo!“. 2.) Chtěj mě vyhostit z … třeba z Česka. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Maročan Yassin jede studovat architekturu do Paříže, ale selže a aby ho nevykopli z Francie tak se ožení se svým kamarádem, přičemž na ně nastoupí kontrolor, aby vyloučil účelovost sňatku. Námětem předvídatelná homosexuální variace Zelené karty v žánru komedie překvapivě svěží, vtipné, a opravdu zábavné , asi třikrát jsem šel smíchy do křečí. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Také já jsem vzal film "na milost" a dobře jsem se pobavil. Ano, není to žádný top, ale pokud vše bere člověk s nadhledem, vyzní na něj snímek uvolněně. U tohoto ztřeštěného dílka mě nejvíce zaujal herecký výkon Tareka Boudaliho a doporučuji na zhlédnutí pouze všem těm, kteří si dokáží udělat srandu sami ze sebe ... 5887 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Alibi.com se nám doma líbilo a tak jsme neváhali a šáhli po další komedii od stejné sestavy. Opět jsem se bavil, i když bylo Alibi trochu zábavnější. Philippe a ten jeho kukuč mi pořád moc nesedí, ale už jsem si zvykl. Námět už tu byl v několika podobách, ale Frantíci to docela uhráli slušně a dá se na to dobře koukat. 70% ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mám rád, dokonce je vyhledávám. Jako to ale bývá u všeho, občas narazím i zde. Tareka Boudaliho, který tento film režíroval, a i si ve filmu zahrál, mám rád. Viděli jsem jej asi už ve třech komediích a vždy mě neskutečně bavil. Tady se to úplně nepovedlo. Nemohu říci, že by to nebylo zábavné. Občas jsem se zasmál, má to dobrou myšlenku, nechybí typický francouzský humor. Čas od času to ale hodně tlačí na pilu, je to chvílemi zbytečně přehnané a lehce to zapadá do trapných vtípků, které nikoho nezajímají a jsou ohrané. Je to škoda, těšil jsem se hodně a byl jsem mírně zklamaný. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Paříži ve Francii. (ČSFD)
  • Ve filmu jde vidět plakát filmu Zkrocená hora (2005) na zdi v bytě hlavních protagonistů. (ČSFD)

Reklama

Reklama