Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V prvním dílu XVII. řady má opět Homer problém, půjčil si totiž od mafie peníze a vsadil je na výsledek fotbalového utkání. A nebyl by to Homer, kdyby neprohrál a nevěděl, jak peníze získat zpátky. Propůjčil teda svůj dům na natáčení lechtivého filmu, ale je potřeba z domu dostat Marge a děti. Co kdyby jeli do Santovy vesničky? Co na tom, že je srpen? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hello, Marge, where do we keep the socks that don't smell like feet?... Hello, Marge? Does the pizza guy take a check? If so, where do we keep the checks? And lastly, how do you write a check?" ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako není to tak špatný díl.Humor zde ujde.Gagy zde jsou dobré.Děj vcelku jde.Homer zde bojuje s mafií a jeho rodinka zde jede do Santovy vesničky,kde však jsou nemocní a unavení sobi a Lisu zde jeden sob kousne a pak má Lisa šrám na ruce,když jede zpátky domů v autě s matkou a dalšími 2 sourozenci.Dám 3 hvězdy a 60 procent.V této epizodě barman Vočko dá zdarma Homerovi lístky do oné Santovy vesničky a to proto,že Homer na něj naléhá kvůli mafii,která chce po Homerovi,aby natáčel ve svém domě erotický film a Marge jede díky tomu za Santou do oné vesnice.Ironií zde je,že je právě léto a není zimní období a zimní svátky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel sedemnástej sezóny pôsobí dojmom, že ho písali štyria scenáristi a kto čo napísal, si povedali až na záver a nejak to dali dokopy. Ale bol prekvapivo len jeden. Každopádne niekoľko fórov vážne stojí za to, Homer na labuti alebo mrož ako bezpečnostný technik v elektrárni budú asi patriť k hajlajtom série. Alecovi Baldwinovi sa kedysi v seriáli vážne zapáčilo, tak sa opäť vrátil do štúdia, i keď tentokrát nenahovoril samého seba. ()

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody hraje píseň „Car Wash“ od Rose Royce. (Duoscop)

Reklama

Reklama