Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když příprava večeře u Spékajícího Holanďana trvá poněkud déle kvůli agresivní chobotnici ozbrojené nožem a kapitán nezná žádné námořnické historky, rozhodnou se Simpsonovi, že si budou historky o třech slavných námořních výpravách – Lisa o Mayflower, Bart o Bounty a Homer o lodi, která je docela podobná té, co se převrátila v Dobrodružství Poseidonu (a shodou náhod také nese jméno boha moří) – vyprávět sami. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda zo sedemnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Wettest Stories Ever Told" (Najmokrejší príbeh všetkých časov). Simpsonovci si spoločne zájdu na príjemnú rodinnú večeru do reštaurácie s rybími špecialitami. Pri dlho čakaní si začnú rozprávať historky, ktoré majú spojitosť s morom. Prvá sa ujme slova Líza, po nej sa pridá jej brat Bart a posledný tretí príbeh rozpovie Homer Simpson. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálna historická epizóda, ktorá vám sadne podľa toho, či poznáte, respektíve či máte radi parodované filmy. V tej prvej historke sa dozvieme, prečo sa Nové Anglicko volá ako sa volá a odpoveď je až príliš prozaická. A v neposlednom rade aj to, ako sa získava závislosť na pive. Bart vykoná vzburu na lodi Bounty a hádajte, kto je kapitánom. No a pri záchrane Poseidonu výrazne pomôže komiksák, ale vzhľadom na prekvapivú pointu je to úplne jedno. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lord, we thank You for the many ways you show your love: the sun which bakes our lips to the point of bleeding and Your hilarious idea to surround us with water that would kill us if we drank it." ()

Zajímavosti (2)

  • Ve druhém příběhu připluje loď s posádkou na Tahiti. Později ale uvidíme sochy z Velikonočního ostrova. (Duoscop)
  • Na začátku třetího příběhu zazní píseň „Rock The Boat“ od The Hues Corporation a později z rádia „Alone Again“ od Gilberta O'Sullivana. (Duoscop)

Reklama

Reklama