Reklama

Reklama

People of Earth

(seriál)
Trailer
Komedie / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2016–2017), 6 h 56 min (Minutáž: 20–22 min)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (14)

People of Earth (2016) 

1.série a první půlka druhé jsou víceméně skvělé, zbytek seriálu je ale obrovský sešup dolů, po kterém se nedivím, že už nic dalšího nebylo, ale i přes to se jedná o povedený seriál, který za pozornost a šanci určitě stojí. Má totiž dost co nabídnout. 4* ()

Season 1 (2016) (S01) 

Nechci to zakřiknout, ale zatím to vypadá hodně dobře. I přes pár slabších epizod (a jedné vyloženě slabší) je mi ten seriál dost sympatický, jelikož si jede svoje a po svém a nepotřebuje se zavděčovat širšímu publiku nebo moderním trendům, což je v současnosti celkem vzácnost. Má prostě svůj humor, který není úplně dokonalý, ale sem tam pobaví a příjemně se sleduje a taky své postavy, které jsou správně zajímavě bizarní a i když jsou občas ztvárněny ne úplně dobrými herci, rozhodně nesplývají do jedné a každá má svou osobitost. Tak snad si tuhle kvalitu udrží i druhá série. 4* ()

Pilot (2016) (S01E01) 

Musím říct, že to začíná opravdu solidně. Není to žádná třeskutá sranda a ne každý vtip se povede, ale je to sympatické a navíc to slibuje dost zajímavý námět s postavami, které budou jedná zvláštnější než druhá. Aby taky ne, když to všechno jsou konspirátoři, zoufalci a milí podivíni, mezi které se dostane shodou zvláštních náhod dostane mezi ně. A kdo vydrží dlouho, uvidí i Aštara Šerana! 4* ()

Sponsored By (2016) (S01E02) 

Slabší a méně zajímavá i vtipná epizoda, která ale stále dobře buduje svůj nápad. Jsem zvědavý, kam se to celé bude vyvíjet... Silné 3* ()

Significant Other (2016) (S01E06) 

Po dvou skvělých epizodách bohužel přišla jedna vyloženě slabší, ve které kdyby nebyla část s Ozziem a Dougem, byla by jen nudná, o ničem a hlavně trapná. Ani jsem vlastně nepochopil, jaký smysl ta přiznání blízkým měla mít, to není žádný posun dopředu... 2* ()

Last Day on Earth (2016) (S01E07) 

Začíná to být až moc o romantických vztazích mezi postavami a méně o tom ostatním. Zajímavých a vtipných momentů se tam stále nachází dostatek, jen teda skoro nikdy v těch vztahových částech a problém je v tom, že právě tyhle tady zabírají skoro půlku celé epizody. Silné 3* ()

Mars or Bust (2016) (S01E08) 

Pořád až moc vztahových scén na úkor všeho ostatního, ale naštěstí méně než minule. Slabé 4* ()

Snake Man and Little Guy (2016) (S01E10) 

Zatím nejlepší epizoda celého seriálu, která nejen že udělala velký posun v ději, ale také dost slibuje do budoucna. Silné 4* ()

Season 2 (2017) (S02) 

První půlka je vrchol celého seriálu, druhá zase jeho dno (až na jednu epizodu). Asi tak. 3* ()

Gerry's Return (2017) (S02E03) 

Zatím se zdá, že půjde víc o děj než o komedii, ale tohle já jenom vítám. Zvlášť, když je ta zápletka tak zajímavá a humor v ní pořád přítomný je a to v stále víceméně stejné míře. Jen je jasné, že se toho tady bude dít víc, protože se toho za celou první sérii taky dost rozehrálo... Vypadá to stále lépe a lépe. Silné 4* ()

Bee Kind (2017) (S02E07) 

Zatím nejslabší epizoda. Začíná to nějak rozbředávat, což je divné, když toho druhá série tolik rozehrála a když pátá epizoda přinesla takový zvrat jaký přinesla. Čekal bych, že se to bude točit kolem něho, ale místo toho tu všichni honí po lodi včelu a na Zemi zase dojde k projevení vztahu mezi Chelsea a knězem. Nic víc, nic míň. Ale vtipné momenty tu pořád jsou a naštěstí jich není málo. Slabé 3* ()

Alien Experiencer Expo (2017) (S02E08) 

Návštěva festivalu nadšenců do mimozemšťanů tomu zařídila dostatek vtipných scén, ale opět mi přijde, že dějově se to opět rozmělňuje a něco zásadnějšího přinesou (snad) poslední dvě epizody... Slabé 4* ()

Truth or Dare (2017) (S02E09) 

Ach jo :-( Tak nadějně to začalo, tak krásně své a nepodbízivé to bylo a nakonec je to stejně hlavně o vztazích, včetně jednoho homosexuálního, aby to bylo správné trendy. A já myslel, že se to tomu modernímu nucenému "rozšířování podvědomí o věci", ale bohužel ani tady ne... No, není to jak pěst na oko jako jinde, náznaky tu byly, ale celkově mě to přestává bavit už od druhé půlky druhé série, protože to vypadá, jako by tvůrci nevěděli, co s tím dál... Taková škoda :-( 2* ()

Game Night (2017) (S02E10) 

Finále druhé série se fakt moc nepovedlo a strašně mě to mrzí. Ale bez SPOILERŮ to popsat nedokážu - hlavně jsem čekal, že Ozzieho konečně obživí, ale vypadá to, že se jim na celý seriál vykašlal a hlavní postavou se má tak stát ta agentka FBI, která sice není špatná, ale na Ozzieho nemá ani zdaleka. A co se všech situací zde se odehrajících týče, je to prostě slabota. Ten seriál má na víc, vždycky měl, ale tohle bylo takové zoufalé vršení jednoho cliffhangeru za druhým, až jsem měl pocit, že tvůrci fakt nevědí, jak s tím pokračovat dál. Ne, tohle se prostě nepovedlo, ale pořád u mě převažují kladné dojmy, takže bych potenciální třetí sérii vidět chtěl, ale obávám se, že to spíš skončilo v pravý čas... Lepší 2* ()

Reklama

Reklama