foto

Michael Cassidy

  • nar. 20.3.1983 (33 let)
    Portland, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 20. března 1983 v Portlandu, stát Oregon. Kamarádi mu říkají Mike. Chodil na střední školu La Salle High School v Milwaukie v Oregonu a byl studentem dvouletého programu při The New Actors Workshop v New Yorku, který dokončil roku 2003.

Cassidy je možná nejznámější díky své roli Zacha Stevense druhé řady televizního seriálu The O.C. Dostal také roli ve filmu ZOOM. V roce 2007 hraje Cliffa Wiatta v televizní sérii pro mládež HIDDEN PALMS, produkce The CW. Nyní jej lze vidět v MEN AT WORK, televize TBS. V minulém roce se objevil ve filmech ARGO a THE GUILT TRIP, ve kterém hraje po boku Barbry Streisandové.

V prosinci roku 2006 se žení s Laurou Eichhornovou, kterou poznal již na střední. Nyní žijí v Los Angeles a Michael si ve volném čase užívá na golfovém hřišti.

Wences

Herecká filmografie

2016 Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
2015 Night of the Living Deb
2014 In Your Eyes
Millennial Parents (TV seriál)
2013 Masters of Sex (TV seriál)
2012 Argo
Muži sobě (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Výlet s mámou
2010 Blue Belle (TV seriál)
2009 Rockville CA (TV seriál)
2008 Smetánka (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2006 Zoom: Akademie pro superhrdiny
2005 Dare
Dívka z planety Pondělí
2003 O.C. (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace