Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších akčňáků Scotta Adkinse, ke kterému si dokonce napsal sám scénář. Kromě Adkinse je ještě z herců velmi výrazný Ray Stevenson. Scénář je takový průměr v akčním žánru, ale je důležité, že tvůrci snímku to berou s nadhledem a umějí přidat vtipné vsuvky k tématu. Fajn béčková variace Johna Wicka - 75 %. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je zde ve velmi dobré formě, a to nejen herecké, ale i scenáristické. Jasně, není to vyloženě scenáristická perla, ale napsal si to na tělo a skvěle pak hlavní roli zvládnul, a to i s přispěním dalších, celkem zajímavých herců, i když nikoli nutně první ligy. Fajn nenáročný akční film, který mě bavil. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nah, az tak ma to nebavilo. Na akcnu komediu to bolo malo vtipne. No a na drsny film to bolo az moc odlahcene. A co je horsie. Bitky boli nedoverihodne. Udery nedopadali, Na realisticke suboje treba hned zabudnut. Chybal mi nejaky vyhecovany suboj kde z napetim cakate ako to dopadne a trpite s hlavnym hrdinom. MJW uz starne a straca rychlost. Vidim ze scenar si pisal sam Scott a to je zle. Lebo napad bol dobry, ale rezia a hlavne scenar proste nedosahovali kvality, ake by toto pojatie vyzadovalo. Keby to daju doladit kvalitnemu scenaristovy dostanu viac casu a penazi na bitky. asi by som bol spokojny. Paradoxne Scottove herectvo nebola slaba stranka toho filmu. 3* a total priemer. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle stejnojmenného komiksu vytvořeného Patem Millsem a Tonym Skinnerem. (Johnny.ARN)
  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama