Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě asi dobrý. Jedničku si moc nepamatuji, ale asi není ani potřeba. Je to taková ta Adkinsova rutina. Efekty hrůza, ale když dojde na Souboje, je to super. Od 30 minuty je to vlastně souboj, 10 minut kecy a další bitka. Highlight filmu je rozhodně bitka s klaunem a Ninjou, jehož představitel je velice šikovný a očividně se hýbat umí. Jako jednohubka určitě fajn. Adkinse bych rád viděl někde s Taslimem a Ikem ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další, dříve skvělý film, nyní zničen přílišným tlačením na pilu a zesměšňování navazujícího díla (podobně tomu bylo nedávno například u The Hitman's Bodyguard). Sice bylo od začátku zcela jasné, že to nemá žádný nový nápad a tudíž to bude výrazně slabší. Bojové scény však byly solidní a občas jsem se dokonce zasmál. Dlouho jsem to dokonce viděl nadějně na uspokojivé tři hvězdy. Nevydařené pokusy o parodii však ničily celkový dojem a spolehlivě pošlapaly vše dobré. Mimo to zde byly i nejrůznější dějové pakárny, z nichž jsem se hlavně nedokázal ztotožnit s pohnutky hlavní postavy. Přehnaná láska k postavě Freda byla asi nejvíce nepochopitelnou z nich. Pak co se bitek týče, nejenže velmi rychle omrzí, začnou být monotónní a nudné, ale hlavně byl každý další vrahoun, jemuž musel Scott čelit křečovitější (cringy). Až tomu nasadil korunu trapnosti jakýsi klaun. V ten moment jsem už opravdu myslel, že film předčasně ukončím. To se nakonec nestalo, ale i tak byl schopen celý film kompletně pohřbít. Uvažoval jsem o dvou hvězdách, ale největší přednost film, jakožto dost dobré akční bojové scény se od filmu se Scottem Adkinsem dají očekávat, takže v tomto ohledu nemohu nijak nadhodnotit. Mimo to jsem bohužel zklamaný na všech ostatních frontách. Celé je to bez šťávy, téměř bez vtipu a jakéhokoli zajímavého nápadu. Vlastně mohu pochválit pouze vcelku povedený závěr. 30% PS: K tomu všemu ještě ten příšerný kripl, kterého měl hlavní hrdina za každou cenu ochraňovat. 🤦‍♂️ ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Koukám, že kolega mzss1 to docela sestřelil, ale já bych to až tak tragicky neviděl. Jasně oproti prvnímu dílu to tu místy sklouzává až do hodně absurdní a ujetý komedie a Adkins by v jiný době s jinými možnostmi měl určitě na lepší filmy, ale pořád dostatečně svižnej a přiměřeně blbej béčkovej akčňák na zabití noční směny.50% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zkouknul jsem to jenom proto, že jsem nedávno viděl jedničku, tak abych měl tuhle sérii kompletní. Jinak bych se na nějakou retardovanou pseudokomedii pro děti (?) o sympatickým nájemným vrahovi (??) z vysoka... vybodnul. No a taky jsem byl zvědavej na rvačky, to uznávám. Hm, jo, byly tam nějaký rvačky. Z celýho filmu mě zaujala jenom jedna postava (Freya), a když jsem se pídil po tom, proč není její představitelka v titulcích, narazil jsem na tohle. A to je taky jediná zajímavost celýho filmu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Jsem docela v šoku! Accident man z r. 2018 se pro mě stal naprostou béčkovou srdcovkou! V tom filmu bylo zkombinováno vše možné viz perfektně natočené bitky, skvěle zmáknutý černý humor, celková nadlehčenost, příběh, výborný Adkins – prostě lahoda. A tohle pokračování po 4 letech? No, je vidět, že změna režisérské stoličky na tom má asi zásadní podíl. Jako sorry, ale aby v 90% filmu bylo tolik trapného humoru a to především tolik ujetých scének i při dlouhých bitkách, které za to ani moc nestály? Nejhorší na tom asi byly ty efekty při různém zabití viz scénka, kdy Adkins jedné ženské propíchne něčím lebku čímž jí vyrazí oko a obřím gejzírem krve pokropí jednoho idiota? No, hrůza jak dnešní béčka můžou vůbec klesnout. Jako já sem tam mám rád ujeté filmy, ale musí to mít nějakou úroveň. Tohle si fakt Scott nezaslouží … Kamera je v soubojích vcelku dobře nasnímaná, bojové chvaty jsou sice přehledné, ale postrádají nějakou údernost. A nejde mi ani o to, že když souboje trvají docela dlouho, tak, že je to nereálné a tak, ale prostě mě to začalo po 2 minutách nudit – myslím tím jednotlivé fighty. Jako poslední bitka byla docela dobrá, ale celé to podkopává ta hnusně humorná stránka snímku. Třeba s tím klaunem. Jako tohle je vyloženě parodie jak vyšitá. Takhle trapně jsem se tedy dlouho necítil. Dávám tomu 10% a nejslabší možnou 1* z milosti kvůli Scottovi a přehledné kameře (nikoliv tím myšleno dobrým soubojům). O příběhu tu už vůbec není řeč, ale to bych neřešil. Budu se snažit na tuhle sračku zapomenout a hned si v nejbližší době zopáknout první díl, který je úplně někde jinde … ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 22 dní a prebiehalo na Malte. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama