Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ujde to. Není to nic extra, originální Survivor je samozřejmě lepší, to je samozřejmost. Ale je tu zajímavý výběr soutěžících a většina jich tu skutečně něco hraje. Problém je s moderátorem (teď je to trochu lepší, ale ne o moc), který za moc nestojí a na má to až moc dílů a po sloučení tio vypadá ještě na víc a víc dílů... Ale zatím to vypadá zajímavě, uvidíme, jak to bude dál. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno ze pár dílů a mlask tam odpad. Reality krávovima stylem splňte úkol, pak se domluvte koho vyhodíte, pořad bez smyslu a důvodu tomu věnovat další pozornost. Plejmejt se ctyřkama silikonama, co inteligencí zrovna neoplývá a vlastně to potvrzuje jen to, že český člověk je podrazácký tvor, o nic jinýho tam nejde. Moderátor, co řekne, že soutěžící převezou do větší nemocnice, aby provedli kontrolu všech funkcí, je taky na draka :-) ()

Reklama

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Hodnotím to dobře spíš kvůli tomu, že to je mnohonásobně lepší pokus než všechny předešlé české Survivory dohromady. Úkoly jsou original trademarkové Survivor disciplíny, které značka propůjčuje štábům z celého světa..ne žádné levné konstrukce z Barandova. Různé zamíchání trestů/odměn/ostrov vyhnanství taky dobrý pro děj. Soutěžící nejsou vybráni oproti předešlým pokusům jen prvoplánově jako totální kreténi a sedláci(což je českému reality formátu vlastní) Jedině nevím jak vybírali toho moderátora...asi fanoušek a kámoš producentů..Uvidíme jak to celé dopadne :) ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

S původním originálem Survivor se to rozhodně nedá srovnávat, není to tak zábavné, soutěže nejsou tak napínavé a vztahy nejsou tak spjaté jak u jiných národů...u survivor i slzy padaly, tady opravdu vidím jak Češi jsou upjatí, neupřímní...když chceme něco kopírovat, tak se vším všudy...zkrátka NENÍ TO ONO! ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Jako sociální experiment je to dost zajímavý. Druhá polovina soutěže může imitovat např. situaci v podniku, ve kterým se chystá propouštění. Takže i trocha poučení se nabízí. Zajímalo by mě jestli někde na internetu nejede přímej přenos 30 krys v uzavřeným kontejneru, to by ale bylo nemorální, protože ty krysy se do soutěže nepřihlásily dobrovolně. Jinak se jedná o dobrodružstvím a sportem trochu ozvláštněné šmírování lidí, vystavených do prostředí, které útočí na jejich nižží pudy. 2- 3 řady mohou být člověku přínosem, větším počtem si však ublížíte. Česká mutace pořadu je ve všech směrech o 2 lvl níže. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno