Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele ahateye k tomuto seriálu (4)

Bryce a Chloe (2018) (S02E11) 

Scéna na chodbě školy je pro mě snad asi dosavadní top moment seriálu =D a asi nejlepší díl ()

Jo, jsem ta nová holka (2019) (S03E01) 

"Na rok 2019 máme hrozně malou diverzitu postav!! Musíme s tím něco udělat.. třeba.. Někoho.. z.. Afriky! Ne ne, to nebude stačit.. Někoho z Afriky, co bude mluvit britským přízvukem! hm.. chtělo by to ještě něco.. bude to holka. Ale musíme přitlačit, to nestačí.. a občas bude něco .. ehm.. mluvit tím jejich jazykem, co já vím, prostě nějak africky! Hm, ha, to je určitě dobrý vtip, to musíme implementovat do scénáře! Budeme tím vzdělávat lidi, že Afrika není stát, ale kontinent! Brilantní, týme. Taková postava do seriálu určitě zapadne. Nebo to prostě uděláme tak, že už zapadla, určitě to nebude jako pěst na oko, nějaké sedmé kolo u vozu. Hlavně, ať to nevypadá, jako kdyby se nějaký sebevědomý fanoušek prostě greenscreennul do 13RW, jasné? A navíc naši diváci už jsou starší, musíme přinést pořádně dospělé téma.. co třeba... (spoiler, i když je to na plakátu?) vražda!!1!!!1!1! (/spoiler?) To ta velká děcka určitě ocení. A budou na to moct koukat se svými rodiči. Ty milují detektivky, ne? Zábavná show pro celou rodinu! Slyšíte už ty peníze přitékat?" ()

Clay Jensen má spoustu problémů (2019) (S03E07) 

Proč já na to ještě vůbec koukám... nebo spíš: Kdo na tohle vůbec kouká (jako fanoušek)?? Jako pár postav je docela zajímavých, ale když se do každé epizody nacpou povinně všechny... Dramatické scény s deštěm, tři časové roviny rozlišené úrovní barevné sytosti, ve scénáři nutně zmínit skoro každý trending topic, udělat co nejvíce relatable postav a situací.. Ech.. Optimista by mohl říct, že skvěle vybraný soundtrack - ale at this point bych začal uvažovat, jestli se tím ty tracky nekazí ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama