Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Recenze uživatele maxmen k tomuto seriálu (3)

Vánoční prázdniny (2020) (S04E01) odpad!

A jsme opět u "Omg střední škola je peklo na zemi". Jak Alaitos zmínil, z Claye se stává plnohodnotný psychopat a člověk mu má stále fandit. Co? Celej seriál, nebo aspoň poslední dvě série, je prolezlej skr na skrz samou politickou propagandou. Celý je to jako kdybych se koukal na volební kampaň Hillary nebo Bernieho. Není pěti minut, kdy bych si to nemusel stopovat a rozdýchávat ty jejich prázdný kecy. Každou postavu mám chuť profackovat kladivem a sám jsem si při sledování div nevypíchl oči vidličkou. 5% ()

Večírek (2020) (S04E05) 

Nejdřív jsem si říkal, co je to zase za hovadinu ukazovat jak je řízení, pod vlivem alkoholu a trávy, zábavný, ale nakonec to vypadá, že oba chcípli, takže za mě zatim nejlepší díl série. 40% ()

Maturita (2020) (S04E10) 

Ó ano, střední škola je vskutku otázka života a smrti, obzvlášť pro "naši" generaci. Konečně si tuhle pc sračku můžu odškrtnout ze seznamu. 15% ()

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama