Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel začíná být nervózní, protože čeká na porod neuvěřitelně dlouhou dobu. Pět žen, které s ní byly na stejném pokoji, už odvezly zdravotní sestry na porodní sál. Konečně přichází i její okamžik. Rossovi a Rachel se narodí dcera. Všichni jsou šťastní a dojatí, ale oba čerství rodičové se nemohou dohodnout na jménu pro děťátko. Rachel také doufá, že by se s Rossem mohli zase dát dohromady. Najednou to vypadá, že jim nic nestojí v cestě. A Ross má navíc v kapse připravený zásnubní prstýnek. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Keď Janice (Maggie Wheeler) hovorí, že jej syn "je to, čo som si vybrala", tak to je narážka na epizódu Náhradní matka (1998), kedy Rachel (Jennifer Aniston) povedala, že ak dieťa bude mať, tak s niekým, koho miluje, a bude to "ten pravý". (Pat.Ko)
  • Keď Rachel (Jennifer Aniston) prvýkrát drží Emmu v náručí pred tým, ako sa s Rossom (David Schwimmer) pobozkajú, má upravené vlasy. Počas bozkávania sú jej vlasy rozcuchané a mokré od potu, no potom sa znova zdajú byť upravené. (Pat.Ko)
  • V poslednom zábere, keď Ross (David Schwimmer) kráča z výťahu, je vidieť, že na konci chodby nie je strop a štúdiové svetlá sú jasne viditeľné. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama