Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

AngiS odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fascinována... Opravdu.. Obdivuju člověka, co takovou nechutnou, dementně stupidní, trapnou, hnusnou a ubohou parodii na komedii dokázal stvořit, Skládám poklonu těm "nehercům" co tam "vystupujou" já osobně být zavlečená to takovýho paskvilu, tak po pěti minutách zvracím. kdyby ti Němci aspoň vzhledově stáli za to, tak možná s vypnutym zvukem by se to dalo překnousnout.. ale takhle.. Ano.. lituju se, že sem něco tak nechutnýho vůbec viděla. Budu dloooouze pátrat v paměti, zda jsem vubec někdy viděla něco horšího. ()

Bones! odpad!

všechny recenze uživatele

Vyzbrojen přečtením několika zdejších komentářů a řekl bych i celkem"výdržným"žaludkem, jsem se přinutil zapnout tuhle s****u v TV...Litování nad tímto rozhodnutím se dostavilo záhy!:-(Jelikož mě čekalo učení a nesporná"kvalita"filmu mi zaručila, že, mírně nadsazeno, asi jen tak neusnu, protrpěl jsem se až ke konci!Výsledný dojem filmu umocní jeho důsledek a to, že si nepochybně začnete zase na delší dobu vážit průměrných filmů...Naštěstí film neměl vliv na mé učení a já tedy mohu, po umocnění samozřejmě:-)), s klidem dát 0!!! ()

Reklama

messiah odpad!

všechny recenze uživatele

Bože muj...co jsem komu udělal? Ten nejhorší možnej pokus o film typu Prcičky, bohužel ještě do extremní trapnosti dovedenej příšerným německým "humorem". Kamera a režie jak vystřižená ze seriálu Stefanie - prostě němci v tom nejhorším světle. Ééééé, děkuji, již nikdy více prosím. Doporučuji pouze silným náturám které dokážou zkousnout brak největšího kalibru bez újmy šavlí na koberci. ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Totální volovina. Ale musím uznat, že jedna z posledních scén, kdy do vší té hrůzy ještě přinese pes (na kterého je alergický otec) mrtvýho papouška (kterého milovala máma) a položí ho k té umělé pochvě, která leží vedle opilé 90ti-leté babičky, která má hlavu v jeho rozkroku, je prostě geniálně ujetá:) Tak jako pomeranč v bramborové kaši:) ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Zač ta příkrá odsouzení? Tenhle film je jen lehce podprůměrný ve svém žánru. Nic vyjímečně povedeného, ale ani nic, co by bylo zjevně horší ve srovnání s jinými pubertálními "sexy" komediemi. Hodně lidí tady poměřuje kvalitu stejně trapným opusem "Prci, prci, prcičky", jako by to snad byl nějaký zakladatel žánru či co. Ale kdepak! Dávno tomu, co ve VHS přehrávačích prošuměla izraelsko-německá koprodukce o "zmrzlině na klacíku" nebo dnes již klasické Screwballs. Ve všech novějších filmových erotických "šidítkách" pro "-náctileté" se už jen opakuje mnohokrát zfilmované, jen se čeká na to, kdy se ukážou nová prsa a nějaký ten zadek (ostatně, o co méně nahoty, o to více fekálií - tomu zrovna neříkám filmový pokrok). Vy snad opravdu čekáte od tohoto žánru víc? Pak jste buď sami "-náctiletí" a váš omyl je tedy omluvitelný věkem a nezralou falešnou nekompromisností, případně jste už "-cetiletí" nebo snad "-sátiletí" a pak tento film prostě není pro vás, protože jste na něj moc staří. Tohle jsou šidítka pro dosud nepraktikující, ale po sexu a šokujících zážitcích bažící pubescenty - hledat v nich jakékoli jiné filmové hodnoty je hrubé nepochopení smyslu a podstaty těchto dílek (něco jako hodnotit herecké výkony a hledat děj v pornu). BTW: 40 dnů a 40 nocí rozhodně není teenagerovským filmem a to ani věkem zúčastněných (teenager je osoba mezi 13 - 16 rokem) a už vůbec ne námětem, takže srovnávání s tímhle filmem je dost vedle. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama