Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Za žánr i téma si minisérie zaslouží pochvalu. Nebojí se originality, zkouší hledat vlastní postupy. Bohužel, to ne vždy vychází. Pointa ohledně jednoho ze zahradníků v utajené podzemní zahradě je jasná na první pohled každému, kdo má oči. Některé scény jsou příliš temné a nepřehledné, občas děj nepříjemně poskočí a zadrhne se. Poslední díl se zcela vymknul předchozímu způsobu vyprávění – co tam najednou mělo dělat to strašení? – ukončení mi připadalo spíš jako bezradnost než záměrné trápení diváků nejistotou. /25. 7. 2017/ ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Fun a Áda Větvička dali na drogy :) . Martin Hub hraje prkeně. Je to škoda, protože má co hrát a hlavně by se v roli mohl pořádně vyžít lepší herec. Jinak od čtvrtého dílu se to rozjelo tím správným směrem. Klaustrofobická, špinavá, toxická díra má velký potenciál ošklivého psychodramatu. V šestém a sedmém díle se to vydalo docela překvapivou cestou. Závěr není úplně topový, ale celkově je to dobrá práce. 69%. ()

Reklama

joobi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávání veliká, výsledek o to bolestivější. Pěstírná předvedla příšerný Pilot, kterým by značnou část publika od seriálu spíše odradila, nežli navnadila. Malá špetka naděje se dala hledat v prvních třech dílech, ač ne bez chyb, tak dala... Bohužel pak to jde celkově až moc dolů. Základní kámen úrazu představuje špatný scénář k jednotlivím dílům, kdy každý díl je nějak jiný... ale je špatně jiný. V jednom díle se řeší jedna věc, která v dalším díle naprosto zmizí, nebo se vyvrátí něčím jiným - díl pak ztrácí na smyslu a funguje jenom jako cílené natahování. Seriálu ironicky nejvíce ubližuje to, že jde o seriál, jinak řečeno, pokud by se vše sestříhalo do jednoho celku, vytvoří ravděpodobně mnohem lepší konzistentní dílo - ve výsledku by se mohl vystříhat ještě mnoho zbytečností, které se používají k natažení délky jednotlivého dílu. No a na závěr je tu velké finále, které celý seriál totálně zničilo. Nemám nic proti otevřeným koncům ve filmech či seriálech, ale zde to je naprosto neopodstatněné a nic to neřeší. Škoda pánové a dámy, mohlo to být mnohem lepší. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v předstihu už po šesti dílech. Pěstírna je pro mě velkým, ryze příjemným překvapením. Seriály na streamu byly doposud snad bez výjimky tu uvědomělejší, tu plytší řachandy a najednou se tady objeví tahle temná, dusná, tematicky novátorská věc. Nejslabším článkem pro mě paradoxně představitel hlavního hrdiny, tam mi to herecky drhne. Narozdíl od plešouna a trojice Vietnamců. Ti se mi líbí bez výjimky a jen se zamýšlím nad tím, kde se mezi temi hokynáři a stánkaři vzali herci. Zatím velmi vydařené, doufám a teď už i věřím, že to vydrží. /// Sedm dílů se odvysílalo v pravidelných intervalech. Pak se chvilku čekalo na osmičku, pár týdnů trvalo, než se v katakombách natočila hra, po ní přišla začátkem července (!) devítka, o které diváci kdo ví proč smýšlí coby o posledním dílu- ČSFD se zmiňuje o deseti..? Podtrženo, sečteno- jsem z toho totálně jelen. Seriál good, ale to, jak ho Stream nasazuje do vysílání, to je hotový peklo. Už to nehulte! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý ponúkol zaujímavú tému pestovania marihuany v podzemí, kde nie je každý dobrovoľne využíval na pútavé rozprávanie skoro dokonale kvalitnú kameru a strih na úkor slabšieho scenára, ktorý spočiatku diváka pomaly prevádzal dejom, potom situáciu vyhrocoval a postavy profiloval, bohužiaľ ale očakávane. Škoda väčšieho nevyužitia možných halucinácií, pocitu viny a napätia medzi jednotlivými postavami, ako aj šialenstva z ponorkovej choroby. Predposledná epizóda s Judit Bárdos dej skoro vôbec neposúva a nemá vplyv na nasledujúce udalosti. Pozeralo sa na to dobre, herci sa snažili, no aj pri krátkej dĺžke epizód som mal pocit, že by to šlo ešte skrátiť. Niekedy samozrejme zase krátka dĺžka epizód uškodila, pokiaľ šlo o vytváranie veľkých emočných scén a napätia v záverečných scénach. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama