Reklama

Reklama

Království zombie

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Královstvím se šíří podivné zvěsti o nemocném králi a korunní princ se stává jedinou nadějí lidu v boji proti záhadné chorobě, která zemi pomalu zachvacuje. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE JE ROSTLINA VZKŘÍŠENÍ, KTERÁ OŽIVUJE MRTVÉ…“ /// Sledujeme historickej příběh od pacienta „NULA“, po rozšíření epidemie po téměř celém království. Zombící jsou svižní, nakažený děcka útočí na svoje matky – prostě korejskej důvtip. Nemá cenu to srovnávat s něčím jiným. Vobčas je to blbý, občas trochu napínavý, nijak zvlášť se tady nehraje na charaktery – prostě jen zlej – v pohodě. Když se pustí do silnějších rozmluv, tak bych blil. Překvapilo mě. Že bude další série, páč já bych to utnul. Jakože ukončil už tady. Prostě korunní princ dokázal, že si vládnout zaslouží, vykostí proradnýho hajzla, kterej za všechno může a lid si bude (po odstranění následků katastrofy) žít šťastně až do smrti. Jenže tohle bude až příště. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks „The Kingdom of the Gods“ neznám. 2.) Prostě zombíci ve středověku. 3.) Thx za titule „Malkivian“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Neviem, či "zombie". Zombíkom by predsa malo byť jedno, či je teplo, zima, alebo svetlo či tma. Proste ožijú a žerú živých. Ani som ich nikde nevidela tak utekať, iba sa potácať ako väčšina ľudí v piatok večer, keď ešte boli otvorené krčmy. Podivný mix zombíkov a upírov, a veľmi podobné prvky s GOT. Tuto "zombíci", tam bieli chodci, tiež nemali radi oheň a vodu. Tam kráľovské rody, tu klany. Akurát, že kto je kto som mohla iba tušiť, lebo všetci vyzerali rovnako. Mimochodom neviem, či by som dokázala brať vážne niekoho, kto nosí na podivnom klobúku dve obrovské pierka, alebo predo mnou kričí čurákuje v tých podivných háboch. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jížní Korea s Netflixem servíruje nekompromisní Zombie Survival v 6 dílech a je to paráda, kde si příjdou na chuť fanoušci Historie, Zombie, Asie a palácových intrik. Král umírá a jediným následovníkem trůnu je korunní princ, ale s tím nesouhlasí jiné rody a začíná hon na prince i boj o trůn v pozadí zombie apokalypsy. Herecky naprosto skvělé, korunního prince si divák oblíbí od prvního momentu a to i jeho společníky, kde mě velmi bavil lovec tygrů, který předváděl hezké kousky. Je zde hezky a originálně vyobrazen původ samotného viru a zombie mají zvláštní schopnost ( ožívají pouze v noci) a všichni se můžeme shodnout na tom, že zombie sekvence ve třetím díle, je nejen vrchol série, ale také špičkou žánru. Za chválu stojí ještě překrásná krajina, paláce a kostýmy a také hezky dávkované zvraty, které mají šmrnc. Na chuť si příjdou i milovníci useknutých hlav. Jediným mínusem je, že seriál končí v tom nejlepším a nezbývá jen než čekat na druhou sezónu. 85% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

(po 1.řadě) Pokud nejste tak jako já přáteli seriálů, vychcanými producenty donekonečna natahovaných a vychcanými scénáristy důkladně vatovaných, pak doporučuju spíš tenhle celovečerák od režisérova jmenovce (náhoda?) https://www.csfd.cz/film/512902-changgowl/komentare/ Ale pokud čas u natahovaných a vyvatovaných seriálů nepovažujete za ztracený a máte na tenhle žánr chuť a hlavně trpělivost, tak musím doporučit tuhle seriálovou verzi, protože filmařina je to kvalitnější, děj je propracovanější a vizuální stránka je naprosto bombastická. A moje čtvrtá je především kvůli nádherným exteriérům a skvostné výpravě. Hlavní rozdíl mezi seriálem a filmem bych stručně popsal tak, že film je svým stylem a atmosférou víc východoasijský, kdežto seriál víc "západní". ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hra o trůny našla právoplatného pokračovateľa svojho odkazu. Království zombie z historického hľadiska vyzerá a pôsobí naozaj realisticky. Do tejto doby tvorcovia zasadili zombie mor, ktorý tomu všetkému dodáva šmrnc neokukaného mixu. Odohráva sa tu bitva o moc, ktorú zvádzajú tí najmocnejší a najurodzenejší. Dostanete chutnú dávku bezcitnej krutosti. Druhá bitva je proti neustále sa rozrastajúcej horde zombíkov. Súboje tu vyzerajú prvotriedne. Krv a hlavy striekajú/lietajú na všetky strany. Najväčší audiovizuálny pôžitok seriál poskytuje vo chvíľach, keď sa horda valí na obete. Komparzom sa skutočne nešetrilo. Od čias Statečného srdca pravdepodobne najlepšie zvládnuté hromadné akcie bez použitia počítačových trikov. Veľkým kladom je naozaj chytrý scenár. Všetko je zaujímavo premyslené, vysvetlené, absentujú logické kolapsy či samoúčelné blbosti. Čo mi teda bránilo dať plný počet *? V Hre o trůny som si našiel obľúbencov, ktorým som fandil, aby sa dožili konca. Tu niečo také nehrozilo. Postavy sú postrádateľní služobníci príbehu. Jediná, ktorá mi naozaj sadla bola kráľovná (Hye-joon Kim). Teším sa na záverečnú tretiu sériu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Natočit každou epizodu stálo více než 1,78 milionu amerických dolarů. (MeanWhile)
  • S ústřední mužskou rolí seriálu, vycházejícím z jihokorejské manhwy 'Country Of God' (신의 나라), bylo zprvu spojováno jméno jihokorejského herce Joong-ki Song, který ale nabídku seriálových tvůrců z blíže nespecifikovaného důvodu odmítl. V roli seriálového korunního prince se tak objevuje herec Ji-hoon Jo. Ten se tak v případě seriálového úspěchu objeví ve všech třech avizovaných sériích. (Conspi)
  • Seriál je adaptací webového komiksu „Království bohů“, jehož autorem je Kim Eun-hee a kreslířem Yang Kyung-il. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno