Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dobře, že jsem s celým seriálem začal až před pár týdny a mohl jsem po tom enormně otevřeném konci první série ihned navázat dalšími 8 díly, které maximálně předčily těch prvních deset. Protože tam, kde jste usínali dlouho v noci kvůli bloumání nad jednotlivými nesrovnalostmi mezi časovými liniemi a propojenými vztahy všech postav, tak tam jste v sezóně číslo 2 už jen zkameněle seděli s ústy pořádně dokořán. V ději se dá ztratit stejně snadno jako se jím nechat unést a fascinovat. Mně se povedlo všechno naráz. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxy stranou, tady v čase cestuje snad už každej a za každý příležitosti! První série byla taky hodně ulítlá, ale držela si ten příjemnej pocit mysterióznosti až do samýho konce, tady už je to přece jenom průhlednější. Výbornej cast a soundtrack ale opět vítězí, takže další seriálovej nadprůměr z netlix produkce je tu, a can’t wait for season 3! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda má poněkud slabší rozjezd, ale to co se děje potom je MASTERPIECE! Němci ve druhé série rozehrávají složitější šachovou partii a ačkoliv to někdy nemusí dávat smysl, tak vám scenáristi u další scény potvrdí, že vědí co dělají. Poslední tři epizody jsou něco neuvěřitelného a finále správně velkolepý. Jsem opravdu hodně zvědavý, jak se jim povede zakončit seriál v závěrečné třetí série. Po poslední scéně druhé řady to vypadá, že si ukousnou ještě větší kus a já doufám, že to nezmrví a dotáhnou to do smysluplného finále, nebo minimálně do finále, které mě nadchne. 10/10 - Song ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Dark se mi stala jedna věc poprvé - musel jsem si přečíst obsah celé první řady, protože jsem si ji téměř nepamatoval. Jeden, dva díly mé zmatení zůstávalo, ale zároveň sláblo, což již nebylo tak hrozné a ke konci, fakt se nechci chlubit, byla série přehledná natolik, že mi bylo jasné, proč se objevila časová linie s rokem 1921 a další zvraty. Zatím urputně zůstávám u svých 70%, ale přimlouval bych se, aby třetí řada byla už poslední. Nebo z toho všichni zblbnem! ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria "Dark"už akosi nemá to isté čaro ako mala prvá. Realita je taká, že séria prišla asi o rok a pol neskôr než prvá, a tým pádom si toho už človek veľmi málo pamätá. Možno by pomohol aspoň nejaký úvodný brífing, ale nič také sa nekoná. To je škoda. Dáva nám to niekoľko ďalších odpovedí a vidíme ako je všetko previazané a ako sa ničomu reálne nedá zabrániť. Alebo práve tým, že tomu chceme zabrániť dávame veci reálne do pohybu a začínajú sa diať. Séria stále necháva veľké množstvo otázok. Najmä na konci, ktorý avizuje, že sa seriál opätovne vráti a znovu nás poriadne zamotá. Pokúsim sa v tom opäť orientovať. S tým všetkým čo sa udialo je ťažké si nájsť už prehľad o tom, kto je s kým rodina a orientovať sa v tom je náramne ťažké. Takže odporúčam dávať pozor. V prípade, že ste predtým prvú sériu nepozerali a začínate s tým, že chcete pozrieť obe naraz, možno to bude pre vás o niečo jednoduchšie si to všetko v poriadku zanalyzovať. Myslím si, že séria je stále dobrá, no na mňa je to skutočne vysoko komplikované a mal som problémy sa v tom miestami poriadne orientovať. Okrem toho to niekedy už tak zamotali, až som mal pocit, že to prekombinovali až moc. Stále si ale myslím, že ide o vynikajúci seriál, ktorý stojí za to vidieť a určite som zvedavý aj na pokračovanie. Čeknite si to sami a uvidíte. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)

Reklama

Reklama