foto

Louis Hofmann

  • nar. 3.6.1997 (23 let)
    Mönchengladbach, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deutschstunde
Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen
Prélude
2018 Bílá vrána
Ende Neu
2017 1000 Arten, den Regen zu beschreiben
Lommbock
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
Jeder stirbt für sich allein
Střed mého světa
2015 V písku - Příslib svobody
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
Freistatt
2013 Der fast perfekte Mann
2012 Dobrodružství Hucka Finna
2011 Tom Sawyer
2010 Der Verlorene Vater (TV film)
Tod in Istanbul (TV film)

TV seriály

2020 Dark (TV seriál)
Déjà vu (S03E01)
2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
další epizody (8)
You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Das Cello (S02E03)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)