foto

Louis Hofmann

  • nar. 3.6.1997 (22 let)
    Mönchengladbach, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deutschstunde
Prélude
2018 Bílá vrána
Ende Neu
2017 1000 Arten, den Regen zu beschreiben
Lommbock
2016 Das weiße Kaninchen (TV film)
Jeder stirbt für sich allein
Střed mého světa
2015 Freistatt
V písku - Příslib svobody
2014 Das Zeugenhaus (TV film)
2013 Der fast perfekte Mann
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Wilsberg - Aus Mangel an Beweisen (TV film)
2011 Tom Sawyer
2010 Der Verlorene Vater (TV film)
Tod in Istanbul (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
další epizody (8)
You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Das Cello (S02E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)