Reklama

Reklama

Luisa a Lotka

(TV film)
  • Německo Das doppelte Lottchen
Trailer

Luisa a Lotta se potkají na prázdninovém táboře a zjistí, že jsou jednovaječná dvojčata, která si rodiče rozdělili, a neřekli jim o tom. Dívky vymyslí, že se vymění a zkusí žít život té druhé. S rodičem, kterého dosud nepoznaly... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milý rodinný film, ktorý je skôr priemernou oddychovkou ako nejakou výnimočnou drámou. Už od začiatku bolo v podstate jasné o čom to celé bude a každému zrejme bolo jasné v akom duchu sa ponesie klasická šablóna až k očakávanému záveru. Ale inak natočené to bolo vcelku solídne, len tá dramatická linka mohla byť veru o čosi markantnejšia. Takto mi to prišlo všetko akési príliš priamočiare a akoby jednoduché. Daný námet podľa predlohy Erich Kästner tu už bol vo viacerých variáciach, no v tejto podobe neprináša v podstate bohužiaľ nič prevratné. ()

Reklama

Pampa 

všechny recenze uživatele

Protože má prvně viděná verze klasiky Luisa a Lotka byla z roku 1994 nemám s moderním zpracováním problém. Tato verze z roku 2007 byla, i přes mou původní nedůvěru, příjemným rodinným filmem. Potěšující fakt je, že holky hrají skutečná dvojčata a ne jen "rozdvojená" jedna herečka. Spoiler: Dnešní doba se prostě bez mobilu neobejde a tady mělo svůj smysl a otevřený konec je taky lepší než původní pohádkový. Je prostě nová doba. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

když máte plné zuby politiky a podíváte se na tenhle film ,tak vám to přijde jako velice příjemně strávený čas.Jen nesmíte přemýšlet o tom kolik je tam toho přitaženého za vlasy ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Holky prošli jste kolem odpadu! Sračky stylu jsem hrozně tlusta je až moc na mě debilní holky v debilním příběhu jedna slovní sračka za druhou nevím o co tady byla snaha ale vůbec se nepovedla bež si sama zaplavat na příč bouře. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama