Reklama

Reklama

Gekidžóban Fate/Stay Night: Heaven's Feel I. Presage Flower

  • Japonsko 劇場版 Fate/stay night [Heaven's Feel] I. presage flower (více)

Obsahy(1)

Emiya Shirou je mladý čaroděj, který chodí studovat na akademii Homurahara ve městě Fuyuki. Jednoho dne je při rutinním úklidu lukostřeleckého doja svědkem souboje nadpřirozeně silných bojovníků. Shodou okolností se tímto zaplete do bitvy o Svatý grál, kde se utkávají Pánové se svými vyvolenými Služebníky. Zatímco Pánové jsou vybíráni ze zástupců čarodějů, Služebníci jsou rekrutováni z dávno padlých hrdinů. Zvítězit může pouze jeden, čímž dostává právo na splnění jakéhokoliv přání. Emiya by si přál záchranu všech nevinných, pokud by se ve městě neobjevil záhadný "Stín" a nezačal bezprecedentně zabíjet obyvatele Fuyuki. (Scalpelexis)

(více)

Diskuze

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

novoten

Shirou to samozřejmě krásně všechno kazí a ničí, vůbec by mi nevadilo, kdyby mu dodali mužské pohlavní orgány :-D

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

Moc děkuju, nechtěl jsem si to vyhledávat kvůli potenciálním spoilerům. Za sebe musím říct, že by to byl super nápad, protože Saber i Rin zbožňuju, ale to, že ve všech jde v první či druhé řadě o nezalíbitelného Emiyu Shiroua, je horror :D

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

novoten

Jeste jsem to nevidel, takze nebudu uplne konkretni, ale vysvetlim podstatu. Fate/Stay Night je visual novela, ktera ma 3 dejive linky. Kazda se od sebe malinko lisi. Stay Night je o jedne, UBW je o druhe a tohle bude o treti. Vzdy je samozrejme hlavni damska protagonistka jina, o to jde. Nejdrive se zamerovalo hlavne na Saber, pote na Rin a ted na Sakuru.

na příspěvěk reagoval novoten

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Jen pro ujasnění - po seriálu z roku 2006, filmovém UBW z roku 2010 a seriálovém UBW z roku 2014 je tohle čtvrtá adaptace více či méně toho samého?

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

Uživatel novoten smazal svůj příspěvek.

Uživatel Fordzy smazal svůj příspěvek.

Fordzy

Fordzy (hodnocení, recenze)

navigator

Tentokrát jistě vizuálně překonají KNK5. Filmový rozpočet jim dovolí nastolit nový standart. Snad taky překonají tuhle scénu i když jim už dávno odešel jejich nejlepší režisér Aoki, ale Sudo to snad zvládne lépe než Miura a jeho natahování a fillery v UBW. https://youtu.be/XS5-m2h0XGg Slyšel jsem že do prvního filmu chtějí adaptovat prvních 8 dní, to si myslím je tak akorát a nebudou mít čas přidávat fanservice. Cítím že by to mohlo být jejich nejlepší anime.

Reklama

Reklama