Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jocelyn (Franck Dubosc) představuje přesně ten prototyp muže, který se snaží obelstít a ulovit každou ženu, která kolem něj třeba jen projde a stojí za hřích. Používá základní postupy: vytahuje se, přetvařuje se a především neustále lže. A když jej náhodou přistihne nová sousedka Julie (Caroline Anglade) v situaci, kdy zrovna sedí na invalidním vozíku po matce, a chce o něj začít pečovat, jeho srdce zajásá. Repertoár svůdnických postupů si právě rozšířil o nový trik a navíc se díky němu seznámil s krásnou ženou. Ale vše se zkomplikuje, když přijme její pozvání na oběd k rodičům. Setká se zde totiž s Juliinou sestrou Florence (Alexandra Lamy). Což by v jiné situaci určitě uvítal, jenže i ona sedí na vozíku. Bohužel se oproti němu z něj nedokáže jen tak zvednout. A Jocelynovi se přihodí to, co nečekal. Beznadějně a romanticky se do Florence zamiluje. Ale jak jí má prozradit, že jim na procházku stačí jen jeden vozík? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (98)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to tam ! Francie když chce tak pořád v komediích valí jak za starých časů. Francouzi ten svůj humor umí skvěle promazat romantikou i sociální tématikou, tak že to nebolí, netahá za uši ani za oči a odcházíš s náladou fajnovkou. Jo a pražská epizoda mila potěšila a zmínku o Spartě bych ve francouzským filmu nečekal už vůbec. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlý film, ale čím si zaslúžil také hodnotenie? Že je o vozíčkaroch a ich práve na lásku? To nemôže stačiť ani na štyri hviezdy. Občasný úsmev, občasná ľútosť. To je všetko čo Láska bez bariér prinesie. A že hlavný záletný "hrdina" chce pretiahnuť vozíčkarku, hoci má k dispozícii mladšiu a zdravú sestru, to je tiež trochu uletené. ()

Reklama

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Mám zkouknuto hodně filmů s tématikou handicap, a tohle mi zavánělo kravinou když jsem zjistila, že scénář, režii i hlavní roli má na svědomí hlavní hrdina komedií Kempink a Disco😉 Nicméně film mě hodně příjemně překvapil, je to milé, vtipné, francouzské(takže je třeba nadhled), dobře to skončí a má to chytlavý soundtrack. Na Nedotknutelné to sice nemá, ale já jsem z kina odcházela spokojená. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr – a tady měli autoři tolik drzosti, když snímek označili za komedii, že by to vyvážilo několik poplužních dvorů. Vždyť příběh o slizkém obstarožním obšourníkovi, který markýruje handicap, aby dostal do postele vozíčkářku, v sobě neměl jediný vtip. Většina situací se naopak utápěla v trapnosti. Lidé – hlavně hlavní protagonista – se chovali jak děti z pomocné školy a humory se tvořily třeba tak, že se hrdina poslal na vyšetření prostaty, kterou je divák nucen absolvovat s ním. Peripetie jsou založené na tom, že si lidé normálně neřeknou, co by si v běžném životě řekli okamžitě a bylo by po problému. SHRNUTÍ: Vážně kriplózní záležitost. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Milujem Francuzsko a ich filmovu tvorbu,vo vacsine pripadov ma fakt vzdy velmi potesi a tato romanticka komedia nie je vynimkou,strasne pekny,mily,pohodovy,vtipny a citlivy film,ktory ma urcite chytil za srdce a ziskal si ma,no a Alexandra Lamy mi ucarovala,uzasne sympaticka zena s krasnym usmevom...:-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 v Paříži. (Varan)
  • Natáčelo se ve Francii (Paříž) a v České republice (Praha). (Varan)
  • Scéna z maratonu v závěrečné části filmu byla natáčena na pražském Vítkově. Mrakodrapy v pozadí, které můžeme vidět v této scéně, byly dodělány digitálně v postprodukci. (zbyshek)

Související novinky

Zemřel herec Claude Brasseur

Zemřel herec Claude Brasseur

22.12.2020

Ve věku 84 let zemřel francouzský filmový, televizní a divadelní herec Claude Brasseur. Syn francouzských hvězd stříbrného plátna, Odette Joyeux a Pierra Brasseura, započal svou kariéru v roce 1956… (více)

Reklama

Reklama