foto

David Šír

  • nar. 12.10.1983 (33 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fotograf
Nahý mezi vlky (TV film)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Obchoďák (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2010 Román pro muže
2009 Ptákovina (divadelní záznam)
Vyprávěj (TV seriál)
Ctitel (S01E11)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
Embéčko (S01E06)
další epizody
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2007 O život
Roming
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2005 Tři strážníci (TV film)

TV pořady

2012 Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace