Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v tom, co mu v první sérii šlo velmi dobře. Takže napětí, rozvíjení charakterů postav a vztahů mezi nimi, hudební doprovod. V poslední třetině se stále více dostává ke slovu i akce, což je na jednu stranu fajn, protože zásahové jednotky mám dost rád. Zároveň ale nemám vůbec rád, když jsou vykresleny takhle totálně neschopně. Některé dějové zvraty jsou ve druhé sérii už trochu příliš na náhodu a na sílu. Celkově jsem se stále velmi dobře bavil a i ten závěr vlastně potěšil...85% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

Nalimator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2 mi přišla už trochu lepší, něco se občas dělo. Stále sice spoustu chyb, nelogičností, zbytečných rozhovorů a flashbacků, ale občas se alespoň objevila nějaká akce a posunulo se to dopředu. Nechápu, proč si aktéři (jak lupiči tak policajti) v tomhle seriálu rozhodli řešit všechny svoje midráky v průběhu loupeže. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menej telenovely a prehnanej naivity a viacej situácii, kde treba používať rozum. To posledné som nemyslel vážne, no jasné, že skoro každý koná na vlastnú päsť, dáva prednosť pudom a aktuálnym pocitom a keď už Španielské PPÚ klope baranidlom na dvere, tak všetci zostávajú zarazení a nastáva hra o čas a životy. Na druhú stranu nespočet zvratov a robení všetkého na poslednú chvíľu udržuje seriál divákovu pozornosť a aj nervy v napätí. To sa musí uznať. Už to nie je len o náhlej chuti k šukaniu, ale o pochybách, naháňaní a aj úmrtiach. A práve vtedy ide naivita stranou a dochádzajú skutočné emócie. Preto je táto séria lepšia oproti prvej. Komisárka je zasa moc naivná, žena, ktorá je kvôli chlapovi, ktorého pozná sotva týždeň zahodiť roky budovanú policajnú kariéru. Tokio je najnesympatickejšia hlavná postava, akú som kedy v seriály videl a úprimne bol som rád, ako sa jej Berlín odplatil po jej sabotáži. Profesor sa snaží držať pokope rozpadajúci sa plán a riadiť všetko na diaľku, ale cestu mu tiež krížia prehnané emócie a slepá láska ku komisárke, ale ako postava je jednou z dvoch najlepších. Berlín zvíťazil. A rozlúčil sa pekne hrdinsky. Až sa obávam, že jeho neprítomnosť v ďalších sériach bude veľmi výrazná a kvalitne to bude klesať. Prakticky na konci sa uzavrie celý príbeh tak som zvedavý, s čím tvorcovia prišli ďalej. Som spokojnejší, ale tvorcovia sa nechali moc uniesť, čo vidieť v akčných scénach pripomínajúce akčné trháky z 80. rokov. A samozrejme, krivkajúca logika. Tá sa však bude niesť seriálom ako smola asi až po koniec. Za mňa 80%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama