Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na začátku I feel pretty vypadá, že bude o tom, jak jsou holky pod tlakem z toho, že nejsou dost dobré (rozuměj hezké). Když na Amy zafunguje kouzlo, přichází vrchol filmu. A jakmile kouzlo zmizí, jde to zas rychle dolů. Vadí mi absence dějové linky a celé je to dost povrchní. Nicméně mi Amy vizuálně připomíná jednu kamarádku, takže mě její filmy zvráceně baví. Kdo v tomhle filmu ale exceluje a baví, je Michelle Williams. Nevěděla jsem, že dokáže hrát i v komediích. Je skvělá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce nieje božská, ale vo svojej podstate náramne sexy. Nechcem znieť, ako nejaký pokrytec, ktorý sa prispôsobí na pár minút len preto, lebo si to situácia vyžaduje, ale mať pri sebe tak skvelú ( aj keď len podľa scenára vymyslenú ) babu, tak sa rovno žením. Viem, že každý hľadá tú svoju modelku ( modela ), ale Amy akosi dokázala, že sa to dá aj vo väčšej konfekcii, ako je erotický štandard. Ok! ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film s docela dobrým nápadem, který bohužel pokulhává ve zpracování. Renee se totiž stane díky pádu sebevědomou, ale nevidí se jako titulní pretty, ale spíš neodolatelná. Je to pěkná hříčka na to, jak i náš vlastní pohled na tělo ovlivňuje naše životy. Jenže předstírat u toho, že Busy Phillips je šedá myška je trochu na hlavu (obarvením na brunetu, vážně?), a "ulovení" přítele v prádelně a celý následný vývoj jejich vztahu mi taky přišel moc. Přiznávám, že jsem v poslední třetině přetáčela dopředu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. A to jsem Amy ve Vykolejené hltal, jak vychlazenou dvanáctku. Tady mi přišlo, že až moc tlačí na pilu a nebo se mi už prostě a jednoduše herecky okoukala. Párkrát jsem se zasmál, párkrát ocenil fakt, že ukáže svoje vnady, které jí povyrostly až moc, což taky každá ženská nedokáže a jinak si odnáším pocit jen dost průměrné komedie, kterou tu a tam vyšperkovala Michelle Williams s tím otravným, pisklavým hlasem. U ní proti Venomovi, kde byla totálně prkenná velmi vítaná změna. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá miestami dokáže pobaviť. Ale fungovalo to len v momentoch, ktoré súviseli s nehodou hlavnej predstaviteľky a jej následne získaným "zdravým sebavedomím". Vtip, ktorý tu fungoval na báze trápnosti a trápnych momentov. Avšak to ostatné mi prišlo len ako taká nudná omáčka, pričom koniec už úplne stratil to svoje humorné čaro zo začiatku. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama