Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $48,795,601Tržby Celosvetovo $88,426,082Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Amy Schumer je proste strašná, odvalená, skoro druhá Melissa McCarthy, môže robiť čo chce, trapošiť ako len chce ale len málo čo je skutočne zábavné a najlepšie keď sa na záver snaží vypustiť z úst nejaké tie múdrosti o "vnútornej" kráse žien. /25%/ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po většinu času překvapivě stravitelná podívaná, kterou ovšem hodně výrazně sráží ústřední postava a závěr filmu. S tou prudící postavou ovšem neházím vinu na její představitelku Amy Schumer, která tedy sice není žádný herecký, či výraznější talent, ale své tu zvládla, problém spíš vidím skutečně jen v chování a charakteristice té postavy a s prominutím, to je taková pí*a, že mě tu po celou dobu neskutečně iritovala a snad ani nepamatuji, aby mě v tomto ohledu prostě jakákoliv filmová postava tak vytáčela. A konec filmu pak musím neoddiskutovatelně odsoudit také, neboť nějakou tu kýčovitost a naivnost jsem očekával, ale taková nesoudná triviálnost, to bylo i na takovýto typ filmu moc, o sobě pak ani nemluvě, na takovéto závěry musí mít divák totiž už sakra silný žaludek. Jinak se to ale fakt dalo, ostatní postavy, krom tedy té zmiňované ústřední pipky, působily sympaticky, vtipné to pak sice moc nebylo, ale zároveň ani trapné, emočně samozřejmě o ničem, nicméně spád to mělo, a co se zápletky týče, ta byla fakt jednoduchá, ale poměrně netuctová a též až na samotný závěr docela příjemně ubíhající. Zkrátka, jako hodně nenáročná, romantická komedie se to dá asi i doporučit, jen tedy s tím upozorněním, že by měl být divák obrněn velkou dávkou tolerance a mít tento typ filmů vážně v oblibě. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká další perverzní a sprostou roli v podání Amy Schumer, tak bude zřejmě lehce zklamaný. Nápad s viděním sebe sama úplně jinak a následným příchodem sebevědomí však přináší několik povedeným scén. Konfrontace s Ratajkowski je top a navíc i k zamyšlení. Kdyby to ještě pár lidí na sociálních sítích přimělo vytáhnout hlavu z vlastní prdele, měl by film i přidanou hodnotu, ale to už bych chtěl moc. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takhle si myslím, že měla vypadat Bridget Jones. Máme zde boubelku, která má podobné problémy se sebepřijetím, ale nechová sena rozdíl od Bridget jako debil, jenom jí chybí zdravé (nikoliv zbytečně přehnané) sebevědomí. A o tom to celé je. Samotná zápletka s tím, jak se praští do hlavy, sice trochu recykluje jiné nápady, ale zde zůstává v realistické rovině, což je filmu jen k dobru, a scénář naprosto přesně jede tak, jak má. Jen některé pasáže jsou zbytečně zdlouhavé a natahované, zvláště ta, než pochopí, že to celou dobu byla ona. Během toho projevu na její pochopení a poznání je pak moc málo času, ačkoliv ano, nakonec kvůli tomu její projev k publiku vyzní velmi efektivně. Ale osobně bych víc ocenil, kdyby si věci uvědomila už v té restauraci, kde má sraz se svým klukem, byl by čas na účinnější a podrobnější přerod její postavy a jejího uvědomění si věci. Jinak poselstvím filmu je buďte sami sebou, kašlete na to, co o vás říkají ostatní, a mějte zdravou sebedůvěru sami v sebe. Což je hodně pozitivní. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Bylo to úžasný! Tenhle film mě opravdu překvapil. Napřed jsem na něj jít nechtěla a nakonec jsem šla s holkama z práce. Bála jsem se, že to bude kravina, ale hned předčil má očekávání. Amy Schumer jsem ještě neviděla, ale do téhle role se opravdu narodila. Tekly mi slzy dojetím, ale především od smíchu. Film měl i jasné poselství. Je jedno jaký jsi, hlavní je, že jsi sám sebou. Vše je o sebevědomí. Doporučuji. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno