Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Krásná ukázka toho, že fyzická krása není všechno...Myslím si, že do hlavní role našli tu pravou -protože se nebojí jít téměř do všeho a ten film, přestože nejsem tou, která kouká na "romantické komedie" - mě fakt upoutal. Byla to zábava, dokonce dvakrát jsem se tam dost vcítila do hlavní postavy a uvědomila jsem si sama pro sebe také něco důležitého a přišlo mi to dost reálné a v dnešní společnosti dost aktuální téma...Více takových filmů..Aspoň na odpočinek ;) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty krávo.Znovu Monika Seleš ve filmu,a znovu trapas.Ta první polovina je odpadová,to jak trapná je hlavní hrdinka,to se málokdy vidí.Vtip nikde,zábava nikde.Druhá půlka,když se Seleš přestane chovat jak pinda je na jednu hvězdu,je tam nějaký otřepaný moudro,ale jinak film můžu směle nazvat sračkou.10%. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání. A to jsem Amy ve Vykolejené hltal, jak vychlazenou dvanáctku. Tady mi přišlo, že až moc tlačí na pilu a nebo se mi už prostě a jednoduše herecky okoukala. Párkrát jsem se zasmál, párkrát ocenil fakt, že ukáže svoje vnady, které jí povyrostly až moc, což taky každá ženská nedokáže a jinak si odnáším pocit jen dost průměrné komedie, kterou tu a tam vyšperkovala Michelle Williams s tím otravným, pisklavým hlasem. U ní proti Venomovi, kde byla totálně prkenná velmi vítaná změna. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si divák vybaví téma důležitosti atraktivního zevnějšku z mužského pohledu, jaký svého času v chytré a nedoceněné komedii Těžce zamilován prezentoval Jack Black, je jednomu docela smutno, že Amy Schumer na to nedokázala navázat. A to nejen komediálně. Film je dost mimo v mnohém. Neatraktivní a muži neobletovaná žena, co má okruh jen svých věrných a stejně neatraktivních kamarádek, se jednoho dne bací do hlavy a poté se vidí jako krasavice. A co jako? Diváka akorát tak čekají téměř dvě malátné hodiny natahované nudy, neb scénář a režie nemá nic, čím by tento časový úsek zaplnily. A nic zajímavého nepřinese ani nenápaditý závěr. Amy je naprosto otravný tlustokožec, která pocuchá normálnímu divákovi nervovou soustavu, kupodivu se ničím vtipným ani neblýskne. Celý děj je postaven na tom, že její okolí jí neřekne/nenaznačí, že není tou výstavní modelkou, kterou vidí v zrcadle. Apropó, v zrcadle vidíme pořád odraz Amy, nikoliv nějakou sexbombu, takže ani do tak obyčejného triku film neinvestoval. Není zde žádná zapamatovatelná scéna, a co hůř - není zde jediná vtipná scéna. Fakt, komedie úplně bez vtipu. Puritány potěší, že film není sprostý a je naprosto zdrženlivý fekálního humoru. Hrdince nikdo neklade žádné úklady, Michelle Williams, která zde zapracovala na atraktivitě svého zevnějšku a v podobném triviálním filmu bych ji určitě nehledal, je zde dokonce za hodnou šéfovou. Naprostá hovadina ve všech směrech. Postrach erekcí na sociálních sítích jménem Emily Ratajkowski je zde též k vidění. 3/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se dle mého názoru hodně inspiroval Bridget Jones, bohužel na její kvality ale nemá. I když se film snaží být alespoň troche vtipný (občas to funguje), tak není do takové miry, abych se celý film srdečně smála. Naopak jsem se na začátku filmu cítila strašně zoufale, už jen kvůli hlavní hrdince, která se utápí v depresích, že není krásná (přitom Amy byť není nejhubenější, tak mi krásná přijde). Celý snímek je postavený na ideálu krásy a vlastně nám říká, že pokud navypadáte ukázkově jako modelka z časopisu, tak ze sebe musíte mít špatný pocit. Co se mi, ale líbilo bylo to, že jakmile se Amy začala věřit, všechno se jí dařilo, nasal přítele a skvělou práci, a proto by chtělo, aby si z toho nesebevědomá divačka odnesla to poučení, že si stačí věřit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama