Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film měl ambici stát se odpovědí na otázky moderního tlaku na krásu tlačenou společností skrze všechny možné kanály a komunikační sítě. Ale nestal. Stala se z toho taková trochu fraška s dost předvídatelným dějem, což mu nevytýkám, jak jinak to natočit, ale místy to s tou "estetikou" přehnali a člověku bylo trochu víc na nic, než jak bylo plánováno. Inspirace se minula účinkem. Film zakončen klasickou muricou. Ale jo, zasmál jsem se místy. :) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Námětem jde o běžnou a oblíbenou záležitost, mějte se rádi takoví jací jste, bla bla bla... Z bahna nezajímavosti to povyšuje nedostatek soudnosti Amy Schumerové, která to má na háku a je ve všech situacích skvěle autentická - nebo jsem jí to tentokrát pěkně sežral... Michelle Williamsová mi připomínala Míšu Jacksona, když byl chudák "ve formě". Záměr? V každém případě ready na tečku :-) 60% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Amy Schumer dopadlo nad očekávání dobře. Nemohla jsem si pomoct, ale při sledování jejích sebevědomých kreací jsem se opravdu nasmála. Vlastně jsem se bavila téměř pokaždé, když se objevila na scéně, takže skoro pořád. Ani mi nevadil místy trochu nekorektní humor, nějak jsem to tady vůbec neřešila. (70%) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ale jo...s odřenýma ušima,ale jo...zhruba do půlky je I Feel Pretty vtipná a příjemná záležitost,kde je Amy Schumer (kterou zase úplně nemusim) za sympaťandu a věřím,že se v ní uvidělo hodně divaček.Pak ovšem přijde zlom (jak jinak),kdy se hlavní hrdinka začne chovat jako kosočtverec,aby posléze prozřela a mohlo dojít k finálnímu moudru.Jakkoliv jsem celkem dlouho přemýšlel,že dám jen 3 hvězdy,protože mě v jednu chvíli (cca 20 minut) film neskutečně iritoval,převládl nakonec prvotní good feeling a tudíž je to za 4 ač velmi těsně...70% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama