Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"ta holka je prostě dobrá" mi běželo hlavou dá se říct v průběhu celého filmu, Amy Schumer tu zase (stejně jako třeba ve Vykolejené) dokazuje,že pokud Vám jebne hrom do police, pak to zřejmě má na svědomí tahle dáma...."normálně" stavěná sympatická ženská, která to ještě těm botoxově-anorektickým rádoby kráskám ukáže....................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Krásná ukázka toho, že fyzická krása není všechno...Myslím si, že do hlavní role našli tu pravou -protože se nebojí jít téměř do všeho a ten film, přestože nejsem tou, která kouká na "romantické komedie" - mě fakt upoutal. Byla to zábava, dokonce dvakrát jsem se tam dost vcítila do hlavní postavy a uvědomila jsem si sama pro sebe také něco důležitého a přišlo mi to dost reálné a v dnešní společnosti dost aktuální téma...Více takových filmů..Aspoň na odpočinek ;) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá miestami dokáže pobaviť. Ale fungovalo to len v momentoch, ktoré súviseli s nehodou hlavnej predstaviteľky a jej následne získaným "zdravým sebavedomím". Vtip, ktorý tu fungoval na báze trápnosti a trápnych momentov. Avšak to ostatné mi prišlo len ako taká nudná omáčka, pričom koniec už úplne stratil to svoje humorné čaro zo začiatku. Slabší priemer. 55/100 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, že si splete film, ale asi tak 20 minut si myslíte, že budete koukat na film No není to romantika? s Rebel Wilson. A pak místo Rebel tam běhá Amy Schumer. Není to žádný zázrak. Prostě odpočinková komedie, kde je pár fakt dobrých vtipů, několik trapností, krásna Emily Ratajkowski a příšerně ale opravdu příšerně obsazená Michelle Williams (nevím co jí k tomu vedlo, ale za svůj výkon se musí dodnes stydět). Viděl jsem to náhodou a nebrat, tedy pokud nechce totálně vypnout a nic neřešit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Původně měl mít film rating R. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • V 40. minúte prichádza na recepciu dáma, ktorej Renee (Amy Schumer) podáva fľašu s vodou a dáva do nej slamku. V ďalšom zábere slamka vo fľaši chýba a v nasledujúcom je opäť späť. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama