Reklama

Reklama

Filmové hvězdy neumírají v Liverpoolu

  • Česko Hvězdy neumírají v Liverpoolu (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek natočený podle memoárů Petera Turnera sleduje hravý, ale vášnivý vztah Turnera (Jamie Bell) a výstřední oscarové herečky Glorie Grahameové (Annette Beningová) v roce 1978 v Liverpoolu. Zpočátku bezstarostná a nekonvenční milostná romance mezi legendární femme fatale a jejím mladým milencem rychle přeroste v hlubší vztah, v němž je Turner ten, u koho Gloria hledá útěchu. Jejich vášeň a touha po životě budou prověřeny vnějšími dramatickými okolnostmi a dvojici čeká na společné cestě série velmi nečekaných událostí. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Přes skvělý vizuál nedoporučuji naletět na oficiální text distributora o hravé a vášnivé milostné romanci, který zamlčuje to nejpodstatnější: v tomto nepříliš záživném filmu hlavní hrdinka po celou dobu umírá na rakovinu. Takže tetelit se navečer s přítelkyní u TV očekáváním romantického filmového zážitku může přinést veliké zklamání. Dvě hvězdy za kameru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale prostě jsem čekal, že to bude lepší, že to bude emotivnější, ale nakonec se to nekonalo. Jako romance to funguje, ale čím víc se to blíží ke konci, tím je to takové nijaké. Jasně, osud k ní nebyl zrovna milý, ale tohle není příběh, který by dokázal diváka zaskočit. První polovina rozhodně lepší. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na ten film jsem dostal doporučení, ale bohužel mě to zas tolik nechytlo, je to však možná ovlivněno momentálním rozpoložením, pokud je člověk správně naladěný, užije si Film Stars Don't Die in Liverpool více. Pořád je to dobrý feel good/sad kousek, který bych doporučil zejména milovníkům britského akcentu. V televizi vynikající volba na mrazivý sobotní večer. ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem možná trochu více. Film občas zklouzával do klišé scén a příliš tlačil na emoce. Herecké výkony obou hlavních představitelů však byly výborné. Hudba a reálie přelomu 70. a 80. let byly také vydařené. Jako bonus jsem viděla stále roztomile ušatého a sympatického Billy Elliota po 18 letech společně s jeho učitelkou tance, skvělou Julií Waltersovou, která mu zde hrála matku :) ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Sfilmovaný tragický príbeh Glórii Grahamovej v období na sklonku jej života poznamenaný vážnym ochorením. Nevedno ci si zaslúžila taký medailón, akým ju odprezentoval Paul McGuigan. Predsa musela mať niečo viac v sebe, ako ju stvárnili v tomto pomerne nezaujímavom a ponižujúcom prízemnom deji, bez myšlienky a reakčnej kreativity. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Opravdový Peter Turner, podle jehož memoáru byl film napsán, si ve filmu zahrál postavu Jacka. (hansel97)
  • Kdykoliv jsou ve filmu k vidění snímky s Gloriou Grahame, jedná se o původní záběry, nikoliv přetáčky s její představitelkou, jak se v dnešní době často dělá. (hansel97)

Reklama

Reklama