Reklama

Reklama

Terrifier

Trailer 1

Maniak, skrývající se za maskou klauna jménem Art, si užívá halloweenskou noc po svém – brutálně vraždí každého, kdo mu přijde do cesty. To je i případ dvou mladých slečen, vracejících se z mejdanu. Budou mít šanci na přežití? Režisér Damien Leone navazuje tímto celovečerním filmem na svou krátkometrážní tvorbu o klaunu Artovi. (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (162)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo místy možná trochu moc i na mě. Přílišná surovost však není důvodem kazit celkové hodnocení. Námět totiž skrývá cosi poutavého, nepříliš logické počínání postav jsem si užíval, neboť dokáže zaručeně rozesmát a vyvražďování širého okolí chlapíkem v halloweenském převleku bylo poměrně originální. Napříč předpokladu, jsem si vlastně celkem užíval i na první pohled takto amatérský výtvor a míra mého nadšení se nejvíce odráží na mém kladném hodnocení. Skutečný problém tkví především ve scénáři. Ten je snad ještě prostší než levné porno. Vidím to zhruba na pomezí a dvouhodinový druhý díl si zřejmě nechám ujít. 50% ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako mohlo toto uspieť vo svete, tak to nechápem. Amatérska p í č o v i n a. Osemdesiatkové slashery boli ďaleko ďaleko lepšie, dokonca možno aj ich talianska vtedajšia kopírka bola lepšia. Odpad ako sviňa. Scenár tohoto "veľdiela" sa vlastne zmohol na nemú grotesku a rozpis v oznamovacích vetách typu "postava A prejde do bodu A, postava B prejde do bodu B" atď. Fuj, hnus, otras, grc. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Psychopatické klauny, kteří navíc nevěnují příliš mnoho času ústní hygieně můžete bodat, střílet, mlátit prknem přes palici a oni se jen usmějí a budou vás pronásledovat dál. Absence logiky, přehrávající slečinky a hromada hluchých míst. Spíše ztráta času i s vizuálně zajímavým klauním terminátorem. Prapodivnej brak. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Začnu klady - těmi jsou jednoznačně klaun, jehož výraz a čirá radost z utrpení se vyvedli na výbornou, a atmosféra čerpající hodně z gore efektů (rozpůlení čubky od hudrovadla k hlavě se rozhodně jen tak nevidí). Všechno ostatní je bohužel sračka - postavy, herecké výkony, nekonečná stopáž (nevěřím ve zde uváděných 84 minut). Vhodný doplněk k nedělnímu rodinnému obědu. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to v podstatě stejně jako starší kraťas. Všechny postavy do jedné se tam sice chovají jak naprostí idioti, logika i jakákoli věrohodnost v ději dostávají hodně na frak, a film se absolutně nijak neobtěžuje sdělit, co je ten klaun vlastně zač a jakou má motivaci, aby dělal to co dělá (přičemž se pozoruhodně nijak nestará o to, zda ho dopadne policie) - ale možná právě proto je to taková sranda a jde si to hodně užít (byť ty speciální efekty jsou docela slabé - už jsem rozhodně viděl mnohem realističtější řezničiny). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Terrifier měl premiéru na filmovém festivalu Telluride Horror Show 15. října 2016. (Worry77)

Reklama

Reklama