Reklama

Reklama

Po zmrzačení jediné přeživší Victorie Heyes (Samantha Scaffidi) a spáchání sebevraždy při policejní konfrontaci je Art (David Howard Thornton) o rok později vzkříšen zlověstnou bytostí a na halloweenskou noc začne hon na dva nic netušící sourozence v oblasti Miles County. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (146)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Na to jak jednička byla krom výborného góru naprostý průměr a po stráce režie taky moc neoslnila, tak tady smekám před Leonem. To co provedl s tím budgetem kterým měl je až k nevíře. Takhle brutální a ujetý gore jsem už dlouho neviděl a fakt jsem si to užil. Je fajn že už tu sledujeme trošku více rozvedený příběh a postavy ke kterým se dá vytvořit nějaký vztah, hlavní hrdinka ftw. A celkově i co se týče režie tak se Leone taky dost zvedl a celý film zahaluje do 80s synth hávu, takže paráda. Jediné co je asi podle mně největší problém je přepálená délka, na to že je to prostě béčko. Kvůli tomu pak odstup mezi killy film rozředí a nepůsobí celistvě a nemá to na diváka až takový dopad. Jinak ale se jedná o fakt poctivou řež kterou jsem si jako fanda žánru opravdu užil. Snad se jednou splní sen že česká distribuce dá nějaký takový film i k nám do kin, snad premiéra Medvídka Pů: Krev a Med je toho předzvěst. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

[Halloween Movie 2022  1/2] Rozhodně kvalitnější filmařina, než u prvního Terrifiera. Na ten rozpočet, určitě obdivuhodné, co s tím dokázal Damien vykouzlit. Gore opět bez debat perfektní, ale na můj vkus ho tam bylo málo ? Může za to stopáž ! 140 minut, je prostě hodně, na takový druh Hororu. Ze šťavnatých scén si půl hodiny po zhlédnutí vybavuji už pouze dvě, ale zároveň to jsou za mě Top scény - úvod z márnice + skalpování a umučení Sienny kamarádky. Ten pohled na ní, když přijde její matka do pokoje, byl fakt brutální ! Každopádně, jak už je tady nekolikrát napsáno, kdyby to bylo o 40 minut kratší, byla by to absolutní bomba. Ta poslední půlhodina, už byla vyloženě zívačka. Další mínus za mě - hrají tu děti. Ten její bratr tu vůbec nemusel být, mohla to být klidně jen o pár let mladší sestra, ale 12 letý spratek, ne ne a ne. Jinak herečka Lauren LaVera sympatická, hezká slečna (v reálu velká milovnice bojových umění - Taekwon-Do, Jiu Jitsu, Muay Thai a dalších). No doufám, že třetí díl bude opět klasická, 90ti minutová jízda. Terrifier 2, hodnotím slabší čtyrkou. (234. hodnocení) ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Ooooh, ano, to je balzám na moji duši. Fanoušci hororové tvorby 80' let a slasher filmů typu Friday the 13th., Nightmare on Elm Street, Sleepaway Camp nebo dalších krváků mi teď budou přikyvovat, že jsem právě zažila u Terrifier 2 moment absolutního bloody orgasmu. Krev, brutalita, teror, děs, hrůza. Film je tak úžasně amatérský a přitom tak perfektně zrůdný ve všech ohledech jak to dokáže jedině Damien Leone. Jak už první díl s vražedným klaunem Art, tak i druhý díl naprosto splnil má očekávání. Klobouček dolů! Tak málo diváků ví, že Pennywise je oproti němu hotový paskvil, to protože neznáte pravý kontext žánru horor, dámy a pánové. Tohle je umění ve světě hororových filmů! Ale pozor! Ne každý na tohle má žaludek. Pokud nesnesete ani obyčejné horory, tak se tomuhle vyhněte obloukem, protože vás to bude stíhat ještě dlouhé noci potom. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Atmosféra oproti jedničce nulová, není čeho se bát, zato krvavé scény stojí za to.  Škoda jen, že jsou velmi průhledné, samý kečup a plasty, na dnešní dobu mohli být triky lepší. Hloupější než jednička a závěr naprosto stupidní, který celý film háže do odpadu. Mám raději horory, které nahánějí hrůzu, klidně i bez krve spíše thrilery a ne nadpřirozené slátaniny. Kdyby Art byl obyčejný smrelník, psychopatický vrah, který vždy unikne policii a celý film byl reálnější, tak bych hodnotil plným počtem. Takto je to kvalitní brak. A nejvíce mě vadilo i v jedničce absolutně nesmyslné chování postav. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po průměrné jedničce přeci jen posun o stupeň výše. Klaun se tentokrát naplno stylizoval do rozjuchaného Freddyho, a tak scény s ním patří k nejzábavnějším. Výborné byly snové pasáže, především ta první, která by obstála sama o sobě. Líbil se mi i lehce surrealistický závěr, i když ohledně hlavních postav jsem měl přeci jen trochu jinou představu. Nejhorší byl spratek, žirafí krk, Jonathan, a tak jsem celou dobu čekal, kdy bude vyvržen. Gore solidní, i když nic, co bychom doposud ve filmech neviděli.. Zprávy o údajném zvracení diváků tedy byly, jak se dalo čekat, pouze reklamní trik. Asi nejlepší bylo skalpování zakončené porcováním, k popukání pobavilo krmení matičky kaší. Škoda, že třeba takové bičování nedosáhlo alespoň kvalit jako ve Fulciho Bráně do záhrobí. Solidnímu vizuálu dominovaly argentovské červená a modrá, výborně byla zvolená hudba nejen na večírku. Anžto jsem nečekal nic mimořádného, jsem spokojen. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (15)

  • Mistr (knižního) hororu Stephen King vyjádřil o filmu uznání na Twitteru: „Terrifier 2 vás vytrhne ze staré školy.“ (noelcoward73)

Reklama

Reklama