Reklama

Reklama

K smíchu

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2020), 8 h 50 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Dave Holstein

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Jim Carrey, Catherine Keener, Frank Langella, Judy Greer, Justin Kirk, Cole Allen, Juliet Morris, Juliocesar Chavez, Ginger Gonzaga, Kelly Coffield Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Jim Carrey hraje v tomto komediálním seriálu Jeffa, jehož alter ego Mr. Pickles je ikonou dětské televizní zábavy, vzorem laskavosti a moudrosti pro vnímavé mladé mozečky a rodiče, kteří s ním vyrostli. Jeffovi se tak na silné značce podařilo vybudovat úspěšné mnohamilionové impérium. Když se však jeho rodina – manželka, dva synové, sestra a otec – začne postupně rozpadat, Jeffův život má k pohádce daleko. Zbožňovaná celebrita se rázem ocitne v krizi, kterou nedokáže zvládnout. Následkem toho začne tenhle dobrák v krutém světě pomalu přicházet o zdravý rozum, což je sice legrační, ale současně velmi skličující. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele MegaBite k tomuto seriálu (4)

Zelená znamená jedem (2018) (S01E01) 

Tak nějak chápu, co se seriál snaží divákům předat, ale zatím mě to nějak naplno nevtáhlo. Jim Carrey je ale důvod, proč chci v seriálu určitě pokračovat. Také se jedná o první epizodu a ta zpravidla bývá slabší než ty další. Doufám v to. ()

Jednoho dne (2018) (S01E10) 

No, čekal jsem trochu jiný konec. Začátek byl famózní a měl našlápnuto na plné hodnocení, ale druhá půlka taková... divná? Seriál se tak trochu točí v kruhu a vůbec nevím, co si z toho mám odnést. Pár posledních epizod se mi dost líbilo, protože ten vývoj Jeffova charakteru dával smysl. Tahle epizoda vrací ale moje přesvědčení zase o kus zpátky, což mi ani trochu nevyhovuje. Mele se to páté přes deváté a nevím, jestli se dívám na komedii, na drama, thriller nebo fantasy nebo na všechno dohromady. Byl byl rád, kdyby druhá řada byla více ucelená a měla jasný směr, kam povede. ()

Up, Down and Everything in Between (2020) (S02E02) 

Nejsem obvykle fanoušek zpívání v seriálech a muzikálových scén, ale v téhle epizodě se mi to opravdu líbilo. ()

Episode 3101 (2020) (S02E05) 

Tvůrcům asi docházejí nápady, že museli sáhnout po tomto kroku. Celá epizoda je totiž z prostředí televizní show a ačkoliv se týká osobního života Jeffa, je to podáno velmi špatným způsobem. Kdybych chtěl pořád pro děti, pustím si Kouzelnou školku. ()

Reklama

Reklama