Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Výhodou V.I.P. karty je, že si člověk může zajít na kdejakou kravinu, na kterou by za prachy určitě nešel. Výsledkem je, že není tolik kritický a pokud to jen trochu jde, docela se i baví. Takže v rámci žánru tohle nebylo tak zlé, jak jsem se obávala. Mileně sice brzy vypadnou oči z hlavy a celkově nám holka sešla, ale potěšil štěk milovaného vikinga a něco málo z krásné Prahy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ide v podstate o ďalší Hollywoodsky pokus precediť svet žien do sveta špiónov a plnokrvnej Rkovej akcie s miernou nadsázkou v podobe humorných vsuviek. Film medzi ostatnými vynikaá svojou prekvapivou brutalitou a nebojí sa zájsť vo viacerých scénach až do nechutných detailov. Ja osobne mám Milu Kunis rád a dobre sa mi na ňu pozerá aj na televíznej obrazovke. Ale v tomto filme si celú pozornosť diváka na seba strhne dokonalo streštená Kate McKinnon ktorej reakcie a správanie sú až neuveriteľné. Teda aby som to uviedol na správnu mieru, je vo filme tak ujebaná, že je ťažko uveriteľné že to hrá. Za mňa príjemné prekvapenie. Film vyčnieva zo zabehnutej rutiny filmov podobného tipu čo je jeho nepopierateľné plus. 71% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nedávný (a povedený) Spy ukázal,v rámci soudobé komedie neokoukanou cestu a Spy who dumped me z ní dost těží.Vlastně se tu ve spoustě věcí dost kopíruje.Ani tady se tvůrci nebojí "vážnějšího" tématu,celkem dost se tu umírá,stejně jako se kopíruje zapojení civilistů do špionské hry a vlastně i hlavní padouch.Přesto ovšem tento špión zůstane ve stínu toho předešlého.Vinu na tom nesou jednak nepříliš fungující humor a druhak obě hlavní představitelky.Mila Kunis se snaží,ale rozhodně umí být lepší.Kate McKinnon je pak kapitolou sama pro sebe.Je to pro ní sice nejnormálnější role ve které sem jí viděl,ale tím jak se snaží krást scény pro sebe tím že zběsilé přehrává do trapnosti kladné body nezískává.Osobně budu radši když se bude držet SNL,kde jí to sedí mnohem víc...60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,562,069Tržby Celosvetovo $75,318,544Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nesúrodé, urvalé. Mila Kunis začína byť akási ošuntelá. /35%/ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už jsem se smířil s tím, že Milu Kundis s největší pravděpodobností již nikdy neuvidím v seriózní roli, jako byla precizní Černá labuť. Přesedlala na přímo feministické role, na které jsem zprvu začínal být alergický, naštěstí se objevují výjimky a Spy Who Dumped Me je jednou z nich. Je to typická špionážní ujetina, u níž jsem se ale upřímně několikrát zasmál a dost mě potěšilo, že Amíci zase projednou zavítali do Prahy. Mohli si teda odpustit ironickou narážku na to, že jsme podle nich součástí východního bloku, jinak mi ale nezbývá nic jiného, než chválit. Jedna z mála výtek tkví v samotné Kate McKinnon, jež mi absolutně nesedla a jejímž dílům se budu od teď vyhýbat, i kdybych pro to měl oželet krásnou Milu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když Nadedja (Ivanna Sachno) nasedá po módní přehlídce do auta, SPZ auta se má tvářit jako česká, ovšem vůbec neodpovídá českým normám. Číslo SPZ je „CZ889  49962“. (Čako)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno