Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 20. patře mrakodrapu došlo k úniku plynu a následně k požáru. Anne a Ben Bronsonovi, dvě dospívající děti, jsou uvězněny v ohnivém pekle a požár se šíří po celé budově. Jejich rodiče, Brianna a Tom, kteří se chystají podepsat své rozvodové listiny, jsou v šedesátém patře. Budou muset společně bojovat, aby zachránili rodinu před plameny. I když Brianna je vynikající stavební inženýrka, dokáže najít způsob, jak zastavit tento nekontrolovatelný živel? (TV JOJ)

(více)

Diskuze

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

StarAmateur

StarAmateur (hodnocení, recenze)

 Pokud to někdo postaví vedle legendárního filmu Skleněné peklo s Newmanem, tak zapláče. Mělo se to jmenovat jinak. Aby člověk nic nečekal. Dramaticky slabé. Herecky to zachránila Claire, její partner to kazil. Nebyl dobrý výběr chlapce a šéfa hasičů. Nuda. Jedna dobrá herečka to zachránit nemohla. Na to, že měli mobily a mohli hned informovat hasiče, že někdo uvízl ve výtahu, to byl trapas. A že tam měli kamery. Bylo tam hodně možností jak to zdramatizovat.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

koukám že máčka a hafík se shodli na hodnocení a tahle nebetyčná hovadina sem jim velice líbila. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Do toho Johna Woo jsem chtěl jít, ale po tvým komentu už se mi do toho moc nechce i když pochybuju, že něco může bejt horší než mision imposible 2.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ten obsah... LOL prej požár se šíří po celé budově. Pochybuju, že autor obsahu to vůbec viděl :)

Reklama

Reklama