Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Contracted: Phase II sa začína tam, kde sa prvý film skončil. Riley (Matt Mercer) sa snaží nájsť človeka, ktorý je za prepuknutie nákazy zodpovedný, aby tak mohol zabrániť jej ďalšiemu šíreniu. Problémom je, že známky vírusu sa začínajú prejavovať na jeho blízkych i na ňom samom. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dvojke ide hlavne o detektívny príbeh, ktorý sleduje človeka, čo je prenášačom nebezpečného vírusu. Tak tu bol scenár už totálne sprostý, kto začne jesť puding na ktorom je krv a ako sa tam tá krv dostala, bolo tiež na zamyslenie. Tu už film stratil originalitu, ale nechal sa unášať komerčnosťou, že vraj viac nakazených, tým väčšie grády, tak v tomto prípade to nevyšlo. A aj preto je to nekoordinované, chaotické a značne zastaralé. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pro mě zajímavé překvapení, jelikož jsem vůbec nevěděl o tom, že se nějaké pokračování vůbec chystá. Co se týče filmu samotného to už takové překvapení není. Pokračuje přesně tam, kde skončil jeho předchůdce a doplňuje info o záhadné nákaze, která vyrábí červíky v pipinách apod. Sledujeme Týpka, který se po nevydařeném šuku začne taky rozkládat a nakážet další a další, aby se z toho později (možná Phase3) stala globální katastrofa. Jinak je film celkem povedený. Potěší nějaké to loupání, opadávání, prskání, grcání a další takové mňamky. Také pěkné masky a krátká stopáž. Kdyby nabídl ještě něco víc, mohli jsme mít horor jak se patří, takhle zůstává stejný, možná trošku lepší než jeho tatínek. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Natočené nie až tak zle (možno i trochu podhodnocujem, napríklad scéna na záchode bola super!) ale scenár druhého contracted skrátka kradne kde sa dá a potvrdzuje známe príslovie, že opakovaný vtip už nie je vtipom. Titulková scéna navyše napovedá tomu že pôjde o ďalšiu telenovelu na štýl Saw ságy (amen tma). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z pokračování vydařeného snímku jsem měl silné obavy a ukázalo se, že byly tentokrát na místě. Tvůrci potřebovali navázat na předchozí dění, a tak jim nezbylo, než zopakovat stejný proces s jinou postavou a v kratším čase, což už mě pochopitelně příliš nebralo, a aby mohli přidat něco nového, rozjelo se vyšetřování, s nímž přišla i akce. Já jsem pak ale viděl hlavní problém v tom, že se rezignovalo na snahu dodat i druhému dílu podobnou atmosféru, jakou měl původní film. Takže ano, byly vředy, byli červi, byla nekróza, probíhaly autooperační zákroky jako z prvního Terminátora, ale kýžený efekt to na mě nemělo. A když už bych tento fakt pominul, stejně bych nemohl být spokojen, protože se mi nedostalo důležitých vysvětlení ve spojení s úhlavním zlounem. Co jeho imunita? Odkud se vzal virus? Já chápu, že se tvůrci nechtěli pouštět do odpovědí, které by byly mnohem složitější než samotný příběh snímku, a že jejich projekt neměl vyšší ambice, pak se ale měli pustit jinými stezkami, protože si takhle sami naběhli na nůž. Jako Alice... / Poučení: Věta: "Mít červa/brouka na mozku", tady dostala úplně nový rozměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Contracted 2 navazuje přímo na skvělý první díl a postupně se dozvídáme vše o původu nákazy. Film je na horor slušně vyspělý. Slušní herci, kvalitní vizuál, perfektní masky i gore a samotná výprava je poutavá a zajímavá. Plusem je i stopáž krásných 70 minut a nezapomenout na titulkovou scénu, která navnazuje na Třetí díl. Josh Forbes did a good job. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 7/10. 70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Červy, ktoré sa tvoria pod Reillyho (Matt Mercer) kožou, sú v skutočnosti takzvané "superčervy", ktoré slúžia ako krmivo pre plazy. (ShortyIC)

Reklama

Reklama