Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je čtyřicetiletý Filip, opravdový „Single Man", který jím však být nechce a hledá pravou lásku. Již jednou ji měl - byla báječná, skvělá, nádherná, prostě dokonalá. Jmenovala se Ilona (Natalia Germani), ale bohužel to dopadlo tragicky. Přestože na ni Filip nemůže zapomenout, pokouší se najít novou lásku. Při hledání zažije desítky rande s komickými až tragickými konci. (Playtvak.cz)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 1

Recenze (40)

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku vtipná sada českých jednohubek, která se očividně inspirovala, resp. přiučila u zahraniční produkce sitcomů. Řada vtipných prostřihů a ne úplně korektních hlášek vyčnívá z typického českého humoru, kterého máme v těch našich českých pseudokomedií již plné zuby. Zdánlivě přidaná hodnota v podobě vážného podpříběhu však místy působí rozpačitě, ne-li spíše na škodu. Přijde mi, že s ní tvůrci chtěli jen zaplácnout prostor, protože nedokázali vymyslet dostatek humoru, nevím... Stále však palec nahoru. 6/10 ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osm desetiminutových jednohubek s excelentním Taclíkem a jeho femme fatale Natali Germani. Způsob vyprávění úderný, vtipný, výstižný, ale pak se to lehce opakovalo. Žádný zázrak, ale jestli si tohle dílko zapamatuju tak jen kvůli zatraceně sexy Natali Germani a tím, že tady snad i na každý cameo na pár sekund účinkuje vždycky nějaká známá herecká tvář. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání. Taclík vystřihl tak nesympatického hlavního hrdinu, že jsem vůbec nechápala, co na něm Ilona vidí. SPOILER!! Konec stál taky za starou belu ;) natočit klišé a pak tam hodit na posledních pár vteřin Sabinu, aby divák udělal WAU mi přišlo úsměvný. A pro toho, kdo neviděl Single Lady nicneříkající. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Obstojný průměr se sem tam vtipnou scénou, mezi které patří zejména rande s kulturistkou. Jinak je děj vcelku předvídatelný už od začátku (sama znám ze svého okolí podobné příběhy). Zatímco Single Lady dělala z žen kravky, tak Single man dělá z žen..... kravky. Trochu nefér. ___ Série je vyložená jednorázovka, které krátká stopáž svědčí. Ale není to nic, nad čím by se mohl kdokoliv hlouběji zamyslet. Možná dobré jako varování. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

-O VÍKENDU MUSÍM DOMŮ. -DO AFRIKY? -NE, DO BRNA. Dostatečně vtipné jednohubky s roztomile trhlým, klasickým Taclíkem, od autora blogů o partnerství, Dominika Landsmana. Režisér Karas také opouští pohádky, což je dobře. Téměř celou stopáž seriál klame tělem, o čem vlastně je, jen divák na konci přemýšlí, jestli se nedal, podobě jako hlavní hrdina, taky napálit. 70%. ()

Galerie (78)

Reklama

Reklama