Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

Hild 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Takový mišmaš několika různých žánrů. Docela by mě zajímalo, jestli to tvůrci přesně takto zamýšleli od samého počátku, nebo to z toho tak nějak vzešlo, čekala jsem úplně jiný film. Jsou zde momenty, u kterých většinou obracím oči v sloup, ale ono to pro mě z nějakého záhadného důvodu jednoduše fungovalo. Já se královsky bavila, taková podzimní zábavná jednohubka, kterou nic nezkazíte, když vyrazíte do kina. A já zase po delší době můžu napsat, že to bylo něco, co jsem dlouho neviděla. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hravé, zábavné a tak roztomilo pukancové... to všetko spolu dáva príjemne strávený čas pri filme, žiaden priestor na nudu. Príbeh bol dostatočne zaujímavý, aj keď uznávam, pár miest, pri ktorých mi nadvihlo obočie, by sa tu našlo. To však rád odpustím, pretože tieto nedostatky hravo a so šarmom sebe vlastným z veľkej časti prebila vynikajúca Anna Kendrick. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $53,548,586Tržby Celosvetovo $97,305,739Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,453,019Tržby za predaj DVD v USA $1,692,774║ Nevýrazná uletená tláchačka. Zubatá Kendricková ako vždy sa nemusí ani moc snažiť aby bola otravná. Paul Feig je mizerný režisér a tu to len po x-krát potvrdzuje. Veľa vecí sa tu bije, neladí to, nesedí, nebaví, od veci nevyvážené. /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Chvíli krimi, chvíli humor, celkově hodně na hraně absurdna. Anna Kendrick je snaživka, která chce s každým vyjít a je ukrutně optimistická. A to i přesto, že je sama na výchovu malého synka. Dobrosrdečné vdově padne do oka vystylovaná manažerka Blake Lively, která má prachy, rázný přístup, ulhaný jazyk i permanentní chuť na martini. Bezprostřední Anička doufá, že našla kámošku, Blake to ovšem vidí krapet jinak. A po atraktivní blondýnce se slehne zem. První jmenovaná začne pátrat. A Paul Feig, tvůrce Špiona nebo remaku Krotitelů duchů, začne experimentovat. Ovšem moc mu to dle mého soudu nejde. Předkládá několik „velkých“ témat, pracuje s nimi nicméně kostrbatě a nevzrušivě. Přepínáme mezi thrillerem a komičnem, dějové zvraty nepřekvapí a celkově to prostě neladí. Mezi oběma (krásnými) herečkami sice zvláštní napětí existuje (a střelená Kendrick a mrška Lively hrají velmi slušně), ovšem když se divně komediálně buší do jinak seriózně pojatého děje, nedělá to úplně pořádek. Závěr s podivnými motivacemi postav je už úplně uzívaný. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedno z najväčších kino sklamaní za posledné roky, kde sa tu berie takmer 80%? V prvom rade nejde o žiadny mysteriózny thriller, tá skutočná thrillerová vložka sa dá počítať vyslovene na sekundy. Detektívne vyšetrovanie je odhalené a divákom uhádnuté veľmi skoro a vlastne nakoniec ani o neho nejde. Režisér to vsadil na nejakú kvázi vtipnú kartu, no skutočne komických vecí napočítate tak 2-3. Prvá hodina ešte ujde a máte pocit, že film je inšpirovaný Zmizelou dívkou, vyzerá to teda sľubne. Namiesto prekvapivej zápletky nakoniec dostanete ale len nejaký typ divnej grotesky. Jediné dve hviezdy sú práve za úvod a Blake Lively, ktorá svojim herectvom začína pripomínať Cate Blanchett. Avšak filmársky som čakal niečo serióznejšie. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)

Reklama

Reklama