Reklama

Reklama

Into the Badlands

(seriál)
  • Česko Pustiny (neoficiální název) (více)
Trailer
USA, (2015–2019), 22 h 26 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Aramis Knight, Oliver Stark, Stephen Lang, Márton Csókás, Madeleine Mantock, Ellen Hollman, Edi Gathegi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Suny je dobře trénovaný bojovník, který se rozhodl, že bude putovat nepokoji zmítanou zemí, ovládanou feudálními barony, společně s malým chlapcem. Jejich cílem je nalézt osvícení. (geklon)

Videa (14)

Trailer

Recenze (79)

okkac 

všechny recenze uživatele

Season 1: 75%. Je to opravdu velmi bizarní mix různých žánrů umístěné v postapokalyptické budoucnosti na jihovýchodě USA, jelikož tu máme otrokářské plantáže. Lidé se zřekli zbraní a tak tu máme vycvičené jednotky Clipperů zabíjejíci lidi pro svého barona. Baronů je více a každý obvhoduje s určitou komoditou, která na jeho území převládá. Clippers ovládají bojová umění, takže je tu velká příchuť Ásie. Tady lze vyzdvihnout, že souboje jsou opravdu velmi dobře a přehledně natočeny. Není to styl The Raid, ale právě asijských wire-fu,kdy použití drátů je někdy dost okaté. Ale žádne wuxia lítání to naštěstí není. K tomu trochu nadpřirozena a tajemné město někde za hranicemi Badlands. Jako upoutalo mne to chtěl bych vědět, jak se bude příběh vyvíjet dál. A těch soubojů by mohli ještě přidat. Season 2: 70% Máme 10 dílů, ale některé situace byly celkem natahované a sice dostaneme opět trošku více rozvíjení mytologie, tak mnoho otázek stále zůstává nezodpovězeno a něco i vyšumí do ztracena. Lance Henriksen se stejně jako v první sérii jen mihne. Souboje ale zůstávají na špici v seriálové tvorbě. Když se tvůrcům podaří udělat i kung fu mistra z Nicka Frosta a jeho postavou, aniž by to působilo směšně, tak smekám. Uvidíme co další série, už bych chtěl si užít opět víc tohoto světa. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AMC = 15.11.2015, réžia českého znenia (VSI pre AMC 2015) = ? - Príbehovo neoriginálna postapokalyptická martial arts fantasy v komiksovom šate, dodávajúcom zdanie epickej opulentnosti. Postavy pôsobia takým "banshee light" dojmom a Gough s Millarom funkčne recyklujú svoje predošlé scenáristické nápady. Súboje a ich štylizácia ale predznamenávajú len minimum nudy a preto rozhodne budem sledovať aj naďalej. (17.11.2015) ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

K.O.miksová zápletka ze série pro 12 letý kluky, přetvořena v hraný seriál AMC? Je to bizarně primitivní příběh s karikaturními postavičkami, které se objevují a mizí podle toho, zda to zrovna hlavní hrdinové potřebují. Nic to však nemění na tom, že se jedná o koukatelnou oddychovku, která v duchu šogunských reálií rozehrává slušnou partii. Takovej AMC Arrow. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V Badlands vládnou Baroni, kteří mají pro svoji ochranu armády složené z trénovaných bojovníků Clipperů. Sunny (Daniel Wu) při výjezdu pro svého Barona Quinna (Marton Csokas) nalezne chlapce M.K. (Aramis Knight), který skrývá nejedno překvapení... V soubojích kvůli drátům dost často neplatí gravitace, ale dívá se na ně dobře. V malých úlohách potěšili herci Stephen Lang (Waldo), Lance Henriksen (Penrith) a Cung Le (Abbott). Prostor pro zlepšení tady určitě je a další série může pouze překvapit. Zhlédnuto 16 epizod z 1. až 2. sezóny. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím, přátelé.. Bude to hit nebo jen další hyp(e) ?? Po vizuálně úchvatné pilotní epizodě si však zatím připadám jako po vývrtce ve Spitfiru, byť rozhodně spíš chrochtám blahem.. David Dobkin, který zde doslova opisuje z jiných bijáků, viz boj v dešti z Velmistra, se už sice několikrát na podobných projektech režijně rozcvičoval, ale s dost rozporuplnými výsledky.. Nicméně rád se nechám překvapit, že postapokalyptičtí Badlands se svou famózní choreografií bojových scén, kterou má na svědomí Stephen Fung, nakonec vlastně neplatí jen za nudné - Zvlášt když výtečný Daniel Wu s Csokasem slezou ze záběru !! - a vyprázdněné fight porno.. ()

Galerie (895)

Zajímavosti (14)

  • Jako dohlížející koordinátor kaskadérů (Fight Unit / Supervising Stunt Coordinator) na této sérii pracoval Ku Huen Chiu. (Rominator)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na prvních šesti epizodách této série pracoval Stephen Fung, na ostatních tuto pozici zastával Andy Cheng. (Rominator)
  • Jako režisér druhého natáčecího štábu (Action Unit / Second Unit Director) na této sérii pracoval Andy Cheng. (Rominator)

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama