Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po neúspěchu s angažováním světoznámého režiséra Akiho Jussi Huhtaly odstupuje Miroslav Krobot z funkce uměleckého šéfa Dejvického divadla. Kandidátů, kteří by jej mohli ve funkci nahradit, je více. Ivan Trojan, Martin Myšička, nebo dokonce Pavel Šimčík. Překvapivě ale tato otázka v divadle nikoho nezajímá. V centru zájmu je fakt, že Charlie Sheen, kterého v létě na natáčení filmu nejen „oblékala“ kostymérka Deniska, má AIDS. To způsobí paniku, protože se ukáže, že vztahy v divadle jsou více než propletené. Všichni řeší to, kdo s kým měl od léta v divadle nechráněný sex. Myšička s Trojanem přicházejí s návrhem, jak se anonymně dozvědět, kdo všechno v divadle může být potenciálním nosičem viru HIV. Je zde ovšem i riziko, že se nákaza bude šířit i mimo divadlo, protože David Novotný právě podepsal smlouvu na hlavní roli ve vysokorozpočtovém dánském koprodukčním filmu, kde jej čekají i erotické scény. Ivan Trojan se snaží v divadelním klubu jeho rozhodnutí od smlouvy neustoupit zvrátit, ale jejich rozhovor slyší Jaroslav Plesl. Ten se do něj rázně vloží a Trojana ostře obviní z nekolegiality. V tom tajemnice Hašplová nachází kostymérku Denisku na dámských toaletách ležet v kaluži krve a Trojan se nedobrovolně ujímá první pomoci… (Česká televize)

(více)

Recenze (47)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se pozná správný humor? Že vezmete téma, kterému je zakázáno se smát, a vy to víte, že by jste s neměli smát, ale vy se tomu smějete. Kdybys byl hrdina, tak máš aids jako my všichni! Co však nechápu je anotace dílu. Zdroj česká televize? Zy viker, vždy to obsahem zabere celý díl. Kromě posledních dvou minut a titulků! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už úvodná scéna je perfektná. Jednoduchá, s pár vetami, a pritom výbuch smiechu. A to najlepšie prichádza postupne až do, síce očakávaného, ale výborného záveru. Stále viac prichádzam na chuť aj tomu, že herci majú svoje vlastné mená. –––– Ruce! Ještê si umyj ruce! Sori. –––– Hele, nepleť se mezi nás! Když máš AIDS, tak se díváš na věci z jiný perspektivy. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní scéna se studentkami a Trojanem je podle mého vrcholem celého seriálu ("Kdo to je?" - "Říkal Anděl" - "Takže Marvan?"). Charlie Sheen by se asi divil, kam až ho jeho popularita zanesla. Čemu bych určitě věřil, že při případné návštěvě Prahy by Denisku určitě obšťastnil... Tenhle díl je oproti prvnímu vyšroubován do mnohem větší absurdní roviny, což je za mě jen a jen dobře. Výborné jsou taky všemožné narážky na jednotlivá díla ("Ty Četnická humoresko") Když hrajete vlastně ze života - sami sebe, tak se takovéhle pecky píšou jedna radost :). ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli úvodní Režisér měl být, pozvolnou ochutnávkou věcí příštích, tak druhá epizoda už buší do plných. Zápletka ala Kopytem sem, kopytem tam. Anděl páně s Charlie Harperem v plné polní. Jestli jsem se u prvního dílu zmínil o sebemrskačství, tak tady se bavíme o této veličině na druhou. Máme tady teprve segundo episodio a já už si troufnu říct: „Snědá tísni, na tohle nemáš“. Škoda, že druhá polovina (z mého pohledu) trochu ubrala na intenzitě, protože tohle smrdělo kompletní náloží hvězdiček…..a tak si v duchu kuchařské reality show Prostřeno! Nechám malou rezervu.***************************************************************************************Vracím se po zhlédnutí celé série i opakovaně tohoto dílu a nejde jinak, než doplnit hvězdičku na plnou palbu….tohle fakt bylo něco z jiné planety. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mnohem lepší, než první díl.Na zabití pondělního večera v pohodě.Za ty sparťany tři hvězdy, jinak bych dal sotva dvě.Protože průser dnešních seriálů je, že díl má úplně hloupou, zápletku, dospělí se tam chovají jako dementi a do dílu nacpou tři vtipy, kde se člověk zasměje a někomu to stačí,aby to ohodnotil stejně, jako nadupané velkofilmy na 10 oscarů a to je velice špatně.Rozhodně si žádný z dílů nezaslouží pět hvězd. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama