foto

Pavel Šimčík

  • nar. 22.5.1977 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavel Šimčík (narozen 22. května 1977, Praha) je český divadelní, filmový a televizní herec. Vystudoval herectví na katedře alternativního a loutkového divadla Divadelní fakulta Akademie múzických umění v roce 2000. Od té doby je členem souboru Dejvického divadla. Mimo Dejvické divadlo hraje Pavel Šimčík v Elliadově knihovně Divadla Na Zábradlí v monodramatu Arnošta Goldflama Jeden den. Pavel Šimčík je také výrazný filmový a televizní herec, hrál významné role ve filmech Bolero, Poslední plavky, O život, Vy nám taky šéfe! a ve filmu Petra Zelenky Karamazovi. V televizi jsme ho měli možnost vidět v seriálu Četnické humoresky, Kriminálka Anděl, v pohádce Paní Mlha, a teď v novém seriálu Čtvrtá Hvězda, a také jako moderátora hudebního pořadu ČT.

Martin "Hepy13" Šťastný

Herecká filmografie

Filmy

2016 Manžel na hodinu
Teorie tygra
2015 Furiant (studentský film)
Wilsonov
2014 Giant Business (amatérský film)
Hodinový manžel
Kdyby byly ryby (TV film)
Rakvičky a věnečky (studentský film)
2011 Černá díra (divadelní záznam)
Meruňkový ostrov
2010 Román pro muže
Teremin (divadelní záznam)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
Zoufalci
3 sezóny v pekle
2008 Karamazovi
Poslední plavky
Vy nám taky, šéfe!
2006 Indián a sestřička
Všechno nejlepší!
2004 Bolero
2002 Waterloo po česku
2000 Paní Mlha (TV film)
Trapný večer (divadelní záznam)
Válka ve třetím poschodí (TV film)
1998 Revizor (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (4)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Stáčedlo (S02E02)
2015 Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
další epizody (6)
Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Derby (E14)
2009 Poste restante (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace