foto

Pavel Šimčík

  • nar. 22.5.1977 (43 let)
    Praha, Československo

Biografie

Pavel Šimčík (narozen 22. května 1977, Praha) je český divadelní, filmový a televizní herec. Vystudoval herectví na katedře alternativního a loutkového divadla Divadelní fakulta Akademie múzických umění v roce 2000. Od té doby je členem souboru Dejvického divadla. Mimo Dejvické divadlo hraje Pavel Šimčík v Elliadově knihovně Divadla Na Zábradlí v monodramatu Arnošta Goldflama Jeden den. Pavel Šimčík je také výrazný filmový a televizní herec, hrál významné role ve filmech Bolero, Poslední plavky, O život, Vy nám taky šéfe! a ve filmu Petra Zelenky Karamazovi. V televizi jsme ho měli možnost vidět v seriálu Četnické humoresky, Kriminálka Anděl, v pohádce Paní Mlha, a teď v novém seriálu Čtvrtá Hvězda, a také jako moderátora hudebního pořadu ČT.

Martin "Hepy13" Šťastný

Herecká filmografie

Filmy

2020 Štěstí je krásná věc
2019 Hodinářův učeň
Zvěř (studentský film)
2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2017 Kvarteto
Nejlepší přítel (TV film)
2016 Manžel na hodinu
Teorie tygra
2015 Furiant (studentský film)
Wilsonov
2014 Giant Business (amatérský film)
Hodinový manžel
Kdyby byly ryby (TV film)
Rakvičky a věnečky (studentský film)
2011 Meruňkový ostrov
2010 Román pro muže
2009 3 sezóny v pekle
O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Zoufalci
2008 Karamazovi
Poslední plavky
Vy nám taky, šéfe!
2006 Indián a sestřička
Všechno nejlepší!
2004 Bolero
2002 Waterloo po česku
2000 Paní Mlha (TV film)
Válka ve třetím poschodí (TV film)

TV seriály

2020 Kapitán Říp (TV seriál)
Jak zachraňoval to nejcennější, co máme (E01)
2019 Za oponou (TV seriál)
Zlomte vaz (E10)
Dramaturg (E03)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
Smrad (E05)
Vládci loutek (E03)
další epizody (5)
Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2018 Vesničan (TV seriál)
Nic nebude (E06)
Osmdesát (E05)
Narozeniny (E04)
další epizody (4)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Na horké půdě (S05E37)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Ženské zbraně (S02E07)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Taxikář (TV seriál)
Revival pitomců (E07)
Temný Kraj (TV seriál)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (4)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Stáčedlo (S02E02)
2015 Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
další epizody (6)
Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Derby (E14)
2009 Poste restante (TV seriál)
Velkoměsto (E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Chladnokrevně (S01E03)
Černá sanitka (TV seriál)
Přicházejí s nocí (E14)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2018 Důležitost každého (studentský film)

Divadelní záznam

2018 Vzkříšení (divadelní záznam)
2011 Černá díra (divadelní záznam)
2010 Teremin (divadelní záznam)
2009 Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)