foto

Martin Myšička

  • nar. 9.3.1970 (50 let)
    Příbram, Československo

Biografie

Martin Myšička se narodil 9.3.1970 v Příbrami. Dětství prožil ve vesnici Stará Huť. Do školy začal chodit v Žatci, ale ve dvanácti letech se přestěhoval do Staré Boleslavi. V roce 1995 již jako herec Dejvického divadla úspěšně dokončil studium DAMU (Vystudoval také MATFYZ).

Jeho kariéra se však zatím odehrává spíše na divadelních prknech než na filmovém plátnu. Jeho poslední film KARAMAZOVI (2008) ho však už napevno zapsal do podvědomí filmových diváků. Dále ho můžete vidět ve filmech: ŠEPTEJ, MŮJ OTEC A OSTATNÍ MUŽI, JEDNA RUKA NETLESKÁ, ČERNÍ BARONI, HRANICE a OPERACE SILVER A. Nyní žije v Praze a pravidelně ho můžete vidět v představeních Dejvického divadla.

JohnRyder

Herecká filmografie

Filmy

2020 Případ mrtvého nebožtíka
Šarlatán
2019 Ke startu připravit!
Marie Terezie II (TV film)
Princezna a půl království (TV film)
2018 Dukla 61 (TV film)
Tátova volha
2017 Marie Terezie (TV film)
Přání k mání
Vánoční svatba sněhuláka Karla
2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
Ztraceni v Mnichově
2014 Díra u Hanušovic
2013 Případ pro rybáře (TV film)
Rozkoš
Slečna Flintová (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Modrý tygr
Ve stínu
2011 Alois Nebel
Jsme Evropané
2010 Cizí příběh (TV film)
Největší z Čechů
Občanský průkaz
2009 Protektor
Smyčka (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Karamazovi
2007 Operace Silver A (TV film)
2006 Hranice (studentský film)
2003 Jedna ruka netleská
Můj otec a ostatní muži (TV film)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Velký případ (TV film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
Šeptej

TV seriály

2020 Chataři (TV seriál)
Láska v čase korony (TV seriál)
Test (E06)
Lidská práva (E04)
Terapie (E03)
2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Kriminálka 5.C (TV seriál)
Případ převlečeného křečka (E03)
Sever (TV seriál)
Justice (E05)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
Smrad (E05)
Šmejdi (E04)
další epizody (6)
Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
Černý prodej filmů (E07)
další epizody (4)
Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
Trefa (E08)
Osmdesát (E05)
další epizody (7)
Specialisté (TV seriál)
Na uhel (S02E32)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Dokud nás smrt nespojí (S02E12)
Když řádí zubatá (S02E11)
Pro věčnou slávu (S02E10)
další epizody (12)
2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
Na dosah ruky - 1. část (E09)
Trapný padesátky (TV seriál)
Čarodějnice (E09)
Manžel (E08)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
další epizody (5)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Patláci (S02E10)
Sestřička (S02E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Hra na štěstí (E10)
Cesta do Londýna (E09)
další epizody (8)
Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Auto z Reichu (S02E05)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt v rybníku (E02)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Ve jménu otce (E07)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (10)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pasťák (S03E16)
2011 Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
Jasnovidec (E03)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
To nebylo v plánu (S03E06)
Konečně spolu (S03E05)
další epizody (7)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Gun Hill (S07E08)
2009 Expozitura (TV seriál)
Ďáblova lest (TV seriál)
Noc hadů (E01)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2020 Jak se dělá vražda
2018 Průšvihy první republiky (TV seriál)
Insigniáda (E08)
Lihový kšeft senátora Práška (E07)
Filmový skandál (E06)
další epizody (8)
2016 Karel Havlíček Borovský (TV film)
2015 Bratři, synové Karla IV. (TV film)
2014 Bermudský poetický trojúhelník (TV film) - vyp.
Karel Sabina a jeho doba (TV film)
Obecní dům (TV film)
2011 Obrazy ze života Boženy Němcové (TV film)
2010 Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu (TV film)
2008 Film o filmu: Protektor (TV film)
1998 Kázání rybám (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Kristína: Sympatie (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2010 Teremin (divadelní záznam)
2009 Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
2007 Šťovík, pečené brambory (divadelní záznam)
2003 Sirup (divadelní záznam)
2002 Oblomov (divadelní záznam)
2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1997 Měsíc pro smolaře (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 27. Český lev (TV pořad)
Trilobit 2020 (TV pořad) - mod.
2019 26. Český lev (TV pořad)
Trilobit 2019 (TV pořad) - mod.
2018 Ceny Thálie 2017 (TV pořad)
Trilobit 2018 (TV pořad) - mod.
2017 Trilobit 2017 (TV pořad) - mod.
Číst Havla (TV pořad)
2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(76)