foto

Martin Myšička

  • nar. 9.3.1970 (47 let)
    Příbram, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martin Myšička se narodil 9.3.1970 v Příbrami. Dětství prožil ve vesnici Stará Huť. Do školy začal chodit v Žatci, ale ve dvanácti letech se přestěhoval do Staré Boleslavi. V roce 1995 již jako herec Dejvického divadla úspěšně dokončil studium DAMU (Vystudoval také MATFYZ).

Jeho kariéra se však zatím odehrává spíše na divadelních prknech než na filmovém plátnu. Jeho poslední film KARAMAZOVI (2008) ho však už napevno zapsal do podvědomí filmových diváků. Dále ho můžete vidět ve filmech: ŠEPTEJ, MŮJ OTEC A OSTATNÍ MUŽI, JEDNA RUKA NETLESKÁ, ČERNÍ BARONI, HRANICE a OPERACE SILVER A. Nyní žije v Praze a pravidelně ho můžete vidět v představeních Dejvického divadla.

Antonín "JohnRyder" T.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tátova volha
2017 Marie Terezie (TV film)
Přání k mání
2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
Ztraceni v Mnichově
2014 Díra u Hanušovic
2013 Případ pro rybáře (TV film)
Rozkoš
Slečna Flintová (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Modrý tygr
Ve stínu
2011 Alois Nebel
Jsme Evropané
2010 Cizí příběh (TV film)
Největší z Čechů
Občanský průkaz
Teremin (divadelní záznam)
2009 Protektor
Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
Smyčka (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Karamazovi
2007 Operace Silver A (TV film)
Šťovík, pečené brambory (divadelní záznam)
2006 Hranice (studentský film)
2003 Jedna ruka netleská
Můj otec a ostatní muži (TV film)
Sirup (divadelní záznam)
2002 Oblomov (divadelní záznam)
2000 Hodina pravdy (TV film)
Trapný večer (divadelní záznam)
1999 Velký případ (TV film)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1997 Měsíc pro smolaře (divadelní záznam)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
Šeptej

TV seriály

2018 Černé vdovy (TV seriál)
2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
Dabing Street (TV seriál)
Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
Na dosah ruky - 1. část (E09)
Trapný padesátky (TV seriál)
Čarodějnice (E09)
Manžel (E08)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
další epizody (4)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Patláci (S02E10)
Sestřička (S02E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Hra na štěstí (E10)
Cesta do Londýna (E09)
další epizody (8)
Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Auto z Reichu (S02E05)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt v rybníku (E02)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Ve jménu otce (E07)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (10)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pasťák (S03E16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
Jasnovidec (E03)
Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Noc hadů (E01)
Expozitura (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2016 Karel Havlíček Borovský (TV film)
2015 Bratři, synové Karla IV. (TV film)
2014 Bermudský poetický trojúhelník (TV film) - vyp.
Karel Sabina a jeho doba (TV film)
Obecní dům (TV film)
2011 Obrazy ze života Boženy Němcové (TV film)
2010 Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu (TV film)
2008 Film o filmu: Protektor (TV film)
1998 Kázání rybám (TV seriál)

TV pořady

2017 Trilobit 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 U6 - Úžasný svět techniky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace