Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Pane Bože zač nás trestáš tímto filmem???? NUDAAAA od začátku do konce...Střih naprosto příšerný, totální galimatyáš... Tady prostě nefunguje naprosto nic...Nicol může být ráda, že je k nepoznání, aspoň se nemusí moc stydět, protože její výkon - tedy taky nic moc...Dávám s přimhouřením obou očí slabou 2... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v první větě musím pochválit herecký výkon Nicole Kidman, bavila mě po celé dvě hodiny, a kdyby na tom byl stejně i scénář, hodnotil bych z fleku za pět hvězdiček. No, nestalo se, výborný, akcí a napětím nadupaný děj se střídal s poněkud slabšími momenty, které zpomalovaly tempo příběhu, takže jsem se občas trochu nudil. Myslím, že kdyby měl film o dvacet minut kratší stopáž, dosáhli by tvůrci mnohem lepšího výsledku. Sice tady teď frflám, ale špatný snímek to určitě nebyl, jen mám pocit, že měl na víc. 3*+ ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Destroyer" akosi nedosahuje méty, aké by chcel reálne dosahovať. A nebyť Nicole Kidman, tak by to išlo podľa mňa oveľa hlbšie. Pretože v jadre tento príbeh toho moc neponúka a viac-menej je to nuda od začiatku až do konca. Málokedy sa niečo deje, dej je veľmi komplikovaný a ťažko sa nám v ňom orientuje. Ja som to zvládol, no s tým množstvom flashbackov a odbočiek som prekvapený, že som pochopil čo sa asi dialo. Určite by som sa k tomu nevrátil, lebo filmu chýba nejaký náboj alebo akcia, ktorá by ho vedela posunúť dopredu. Viem, že je to dráma, no riešia sa tu problémy, ktoré ma netrápia a najmä tu Erin rieši aj vzťah so svojou dcérou. A popravde sa toho moc nedozvieme. Menej než je treba na to, aby vôbec tá dejová línia fungovala. Keď to pomaly začneme rozuzľovať tak sa záujem trošku dostaví, no v jadre to nemá moc čo ponúknuť. Make up na Nicole je skvelý, ona dáva skvelý výkon a záver filmu je dobre spracovaný. Ale ak je to všetko, čo by som dokázal na filme pochváliť, tak tam toho moc nie je. Nemôžem povedať, že je niečo, čo by ma na ňom vyslovene iritovalo a všetko je v podstate viac v okey rovine (s výnimkou toho, že je to fakt nuda), ale to nie je pozitívna stránka filmu. To je skôr moja predstava o tom, že to nie je vyslovene negatívne. Hodnotenie: C ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ježiši Kriste, to byl trailer jako od Ledecký slalom! Naladil mě víc než pátek na víkend, jenže někde mezi trailerem a filmem došlo k nehodě... Myslím, že hlavně tempo sebou někde v zákulisí pořádně křáplo a zpomalilo všechno natolik, že i když je to dlouho děsně zajímavý, ke konci už mi bylo úplně fuk, jak to dopadne a jestli vůbec nějak. Neviděl jsem sice Karyn boxovat, ale jestli by nestálo za to zvážit comeback, protože filmy jí zatím dávají docela těžký KO. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kidmanka je skvělá, o tom žádná, ale čeho je moc, toho je příliš. Tím, že prakticky neslezla ze záběru, filmu spíš uškodilo a z jejích strhaných rysů na mě postupně začala padat únava, na které si své odvedlo i vláčné tempo. Je velká škoda, že Kusama prakticky rezignuje na vedlejší postavy. Oni tu jsou, ale v jejich případě se nedá mluvit ani o náznaku nějaké vedlejší linky, která by se sem docela hodila. Dvojnásob to platí o hlavním záporákovi, který se tu vlastně jen mihne. Lehce nadprůměrná rutina. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama